Vyhlásené obstarávanie

Kravský pasienok - Trnava sever II.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
109 461,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
28. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
29. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a bude prebiehať v mieste - online priestore systému JOSEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili ponuku do tejto zákazky. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Kravský pasienok - Trnava sever II.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre investičnú akciu Kravský pasienok Trnava sever. Vzhľadom na nízku ekologickú stabilitu územia v k.ú. Trnava a nutnosť adaptácie krajiny na klimatické zmeny má mesto zámer v lokalite Kravský pasienok vytvoriť na ornej pôde prírode blízke biotopy, predovšetkým vodný, mokraďný, lesný-lesoparkový, lúčny, trávnatý, podľa návrhu projektanta, podmienok územia a podmienok strategických dokumentov mesta.. Na ploche Kravského pasienka o výmere cca 8,42 ha má vzniknúť veľkoplošná prírodná vodná plocha/plochy s prirodzenou samočistiacou schopnosťou a brehovým litorálnym pásmom, podmienkami pre prírodné kúpanie, upravenými prístupmi k vode, pobytovými brehovými terasami a plážou a prírode blízkym okolím upraveným najmä stromovou a lúčnou plošnou vegetáciou. Premena ornej pôdy v dotyku s urbanizovaným prostredím bude mať presah do širšieho rozvojového územia. Preto bude v prvom kroku v rámci koncepčnej štúdie Rozvojové územie krajiny Trnava sever určené priestorovo-funkčné usporiadanie celého rozvojového územia na celkovej ploche cca 37,34 ha. Na ňu nadviaže podrobné riešenie lokality Kravský pasienok na výmere 8,42 ha, ktorej súčasťou bude aj potrebná dopravná, technická a prírodná relaxačná infraštruktúra a drobná architektúra. Požadovaný minimálny rozsah plnenia: -Geodetické zameranie územia, prieskumy a rozbory -Architektonický koncept riešenia -Spracovanie zámeru pre zisťovacie konanie EIA -Dokumentácia pre územné rozhodnutie -Projektová dokumentácia - realizačný projekt -Súčinnosť v procese prípravy a posudzovania žiadosti o nenávratný finančný príspevok/grant, ako aj v procese implementácie projektu -Súčinnosť v procese verejného obstarávania na výber zhotoviteľa stavebných prác /ak to bude potrebné/ -Výkon odborného autorského dohľadu počas realizácie stavby podľa vypracovanej projektovej dokumentácie až do nadobudnutia právoplatnosti kolaudačného rozhodnutia -Projekt rozvojovej starostlivosti na 10 rokov Podrobnejšie informácie sú v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač v lehote viazanosti ponúk zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.