Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia-Rekonštrukcia objektu mestskej ubytovne Fortuna


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
48 826,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71200000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
29. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v priestoroch Oddelenia verejného obstarávania magistrátu Hlavného mesta SR Bratislava, Laurinská 5 (4. poschodie) Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní osobnú účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva).
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Projektová dokumentácia-Rekonštrukcia objektu mestskej ubytovne Fortuna

Opis obstarávania

Projektová dokumentácia v rozsahu realizačného projektu pre kompletnú rekonštrukciu jestvujúcej budovy ubytovacieho zariadenia a výkon autorského dozoru. Cieľom rekonštrukcie je zlepšiť komfort bývania pre obyvateľov mestskej ubytovne. Predmetom dokumentácie bude (celky môžu fungovať samostatne): - Rekonštrukcia objektu so zameraním na zvyšovanie energetickej hospodárnosti budov - Rekonštrukcia objektu so zameraním na zvýšenie kvality bývania - Rekonštrukcia elektroinštalácie v objekte s ohľadom na zmenu dispozície.. Projektová dokumentácia v rozsahu realizačného projektu pre kompletnú rekonštrukciu jestvujúcej budovy ubytovacieho zariadenia a výkon autorského dozoru. Cieľom rekonštrukcie je zlepšiť komfort bývania pre obyvateľov mestskej ubytovne. Predmetom dokumentácie bude (celky môžu fungovať samostatne): - Rekonštrukcia objektu so zameraním na zvyšovanie energetickej hospodárnosti budov - Rekonštrukcia objektu so zameraním na zvýšenie kvality bývania - Rekonštrukcia elektroinštalácie v objekte s ohľadom na zmenu dispozície.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si stanovuje požiadavku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, v zmysle ktorej vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Ďalšie informácie k podmienkam účasti: Všeobecne k preukazovaniu splnenia podmienok účasti: Uchádzač, ktorý je zapísaný do Zoznamu hospodárskych subjektov vedeného Úradom pre verejné obstarávanie, nie je povinný v procesoch verejného obstarávania predkladať doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2 ZVO. Uchádzač preukazuje podmienky účasti dokladmi uvedenými v tejto Výzve alebo ich môže nahradiť Jednotným európskym dokumentom (JED) v súlade s § 39 ZVO, resp. čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. Uchádzač, ktorého tvorí skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Uchádzač môže v súlade s § 34 ods. 3 ZVO na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. V rámci súčinnosti pri uzavretí zmluvy je uchádzač povinný doručiť verejnému obstarávateľovi fotokópiu poistnej zmluvy v súlade so Zmluvou o dielo, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov. Viac k poskytnutiu súčinnosti pri uzatváraní Zmluvy o dielo a daným požiadavkám je uvedené v súťažných podkladoch. Povinnosť uviesť mená a odbornú kvalifikáciu pracovníkov poverených vykonaním zákazky uvedená v bode III.2.3) tejto Výzvy sa vzťahuje na osoby, prostredníctvom ktorých uchádzači preukazujú splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO. Vykonanie obhliadky sa odporúča. Obhliadku je možné uskutočniť každý pracovný deň. Záujemca môže požiadať o obhliadku min. deň vopred a dohodnúť presný termín obhliadky na elektronickej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/14619/summary Toto verejné obstarávanie je zadávané s použitím sociálneho hľadiska podľa § 10 ods. 7 ZVO.