Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia spoločných sociálnych jadier blokov B, H, K VŠM Ľ. Štúra Mlyny UK


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
445 942,54
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214700-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
2. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
2. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Komenského v Bratislave, online otváranie ponúk prostredníctvom systému MS Teams. Viac v časti IV. súťažných podkladov - Otváranie a vyhodnotenie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia spoločných sociálnych jadier blokov B, H, K VŠM Ľ. Štúra Mlyny UK

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia rekonštrukcie spoločných sociálnych jadier, konkrétne rekonštrukcia spoločných spŕch na blokoch B, H a K, a to zvýšením počtu sprchovacích kabín v riešenom priestore. Na bloku H okrem rekonštrukcie spŕch prebehne aj na 1NP rekonštrukcia WC. Stavebné práce sa realizujú v rozsahu: búracie práce, murárske práce, výmena skladieb podláh, nášľapných povrchov, obkladov, nové nátery, výmena zárubní a dvier, výmena zariaďovacích predmetov a pod. Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch a ich prílohách.. Predmetom prác je realizácia rekonštrukcie spoločných sociálnych jadier, konkrétne rekonštrukcia spoločných spŕch na blokoch H a K, a to zvýšením počtu sprchovacích kabín v riešenom priestore. Na bloku H okrem rekonštrukcie spŕch prebehne aj na 1NP rekonštrukcia WC. Stavebné práce sa realizujú v rozsahu: búracie práce, murárske práce, výmena skladieb podláh, nášľapných povrchov, obkladov, nové nátery, výmena zárubní a dvier, výmena zariaďovacích predmetov a pod. Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch a ich prílohách.Predmetom prác je realizácia rekonštrukcie spoločných sociálnych jadier, konkrétne rekonštrukcia spoločných spŕch na bloku B, a to zvýšením počtu sprchovacích kabín v riešenom priestore. Stavebné práce sa realizujú v rozsahu: búracie práce, murárske práce, výmena skladieb podláh, nášľapných povrchov, obkladov, nové nátery, výmena zárubní a dvier, výmena zariaďovacích predmetov a pod. Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetlenie a/alebo doplnenie súťažných podkladov, ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu v profile verejného obstarávateľa a v systéme JOSEPHINE tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. 2. Verejný obstarávateľ rozhodol v súlade s § 112 ods. 6 zákona, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená pre jednotlivé časti zákazky: Časť 1: 9 000 eur bez DPH Časť 2: 4 000 eur bez DPH Podmienky zloženia a uvoľnenia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Verejný obstarávateľ bude požadovať od úspešného uchádzača predloženie uzatvoreného poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone povolania alebo poistenia zodpovednosti za škodu podnikateľa, s minimálnym limitom poistného plnenia minimálne vo výške predpokladanej hodnoty zákazky za príslušnú časť. Zhotoviteľ nesie voči objednávateľovi zodpovednosť aj za škody spôsobené činnosťou svojich subdodávateľov, ako by ich spôsobil sám. Poistnú zmluvu vrátane dokladu o úhrade poistného je povinný zhotoviteľ predložiť objednávateľovi najneskôr do momentu odovzdania a prevzatia staveniska a opätovne kedykoľvek počas vykonávania diela do 3 dní, pokiaľ o to objednávateľ požiada. Poistenie bude uzavreté počas celého obdobia plnenia predmetu zmluvy/zmlúv. 5. Verejné obstarávanie sa netýka zeleného verejného obstarávania ani obstarávania inovácií. 6. Verejný obstarávateľ uplatňuje sociálne hľadisko v tomto verejnom obstarávaní, a to konkrétne povinnosť vytvoriť min. 1 pracovné miesto, ktoré bude obsadené znevýhodneným uchádzačom o zamestnanie podľa § 8 ods. 1 zákona č. 5/2004 službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Podmienky splnenia tejto povinnosti sú uvedené v súťažných podkladoch a v návrhu zmluvy a týkajú sa časti zákazky č.1.