Vyhlásené obstarávanie

Mobilný operátor


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kancelária Národnej rady Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
166 666,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64212000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Mobilný operátor

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú služby poskytované mobilným operátorom a nákup akciových mobilných telefónov. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky sú služby poskytované mobilným operátorom a nákup akciových mobilných telefónov. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1)Komunikácia sa uskutočňuje elektronickou podobou prostredníctvom systému EVO. Podrobné informácie o systéme EVO sú uvedené na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie, vrátane príručiek, videonávodov a podobne - https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html. Uchádzač predloží ponuku elektronicky prostredníctvom systému EVO. Verejný obstarávateľ nevyžaduje šifrovanie ponuky heslom. Odkaz na profil verejného obstarávateľa zriadený na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie - https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/233. 2)Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok v súlade s ustanovením § 41 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač je povinný predložiť v ponuke vyhlásenie o podiele zákazky, ktorú má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok. Ak uchádzač nemá v úmysle zadať zákazku alebo jej časť subdodávateľom podľa predchádzajúcej vety, predloží v ponuke vyhlásenie o tejto skutočnosti. 3)Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní sa uskutoční po vyhodnotení ponúk podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní, tzv. reverzná verejná súťaž. 4)Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 28 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní zvážil vhodnosť rozdelenia zákazky na časti, pričom na základe relevantných dôvodov verejný obstarávateľ zákazku na časti nedelí. Zákazka na poskytnutie služieb mobilného operátora predstavuje komplexný celok poskytovaných služieb a nie je možné predmetné služby deliť. Rovnako nákup akciových mobilných telefónov pre potreby verejného obstarávateľa sa viaže k poskytovaným hlasovým službám toho istého mobilného operátora. 5) Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena poskytnutia požadovaného predmetu zákazky, uvedená v ponuke uchádzača, bude vyjadrená v eurách. Uchádzač stanovuje celkovú cenu predmetu zákazky podľa predpokladaného množstva počtu služieb/tovarov len na účely vyhodnotenia ponúk na základe kritériá na vyhodnotenie ponúk a stanovenia poradia uchádzačov. S úspešným uchádzačom bude uzatvorená Rámcová dohoda na obdobie 48 mesiacov odo dňa nadobudnutia jej účinnosti alebo do vyčerpania finančného limitu vo výške 166 666,67 eur bez DPH, ktorý je určený ako maximálny limit Rámcovej dohody, a to podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr.