Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie prevádzky, údržby a opráv verejného osvetlenia v meste Nitra a ním súvisiacich menších a neperiodických činností.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
244 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50232000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
15. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
15. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač, ktorý predložil v lehote na predkladanie ponúk svoju ponuku. Každá fyzická osoba sa preukáže identifikačným dokladom. V prípade, že príde iná osoba ako štatutárny zástupca oprávnený konať za uchádzača, táto osoba je povinná predložiť okrem ID dokladu aj písomné splnomocnenie od osoby oprávnenej konať za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Zabezpečenie prevádzky, údržby a opráv verejného osvetlenia v meste Nitra a ním súvisiacich menších a neperiodických činností.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytnutie služieb: a) zabezpečujúcichprevádzku, údržbu a opravy (riadne a mimoriadne) verejného osvetlenia, ktorá pozostáva najmä z činností bližšie špecifikovaných podrobným opisom predmetu zákazky a tiež v návrhu zmluvy, ktoré sú súčasťou dokumentácie k procesu zadávania zákazky, b)menších a neperiodické činností súvisiace s prevádzkovaním zariadení verejného osvetlenia, ktoré sú taktiež bližšie špecifikované podrobným opisom predmetu zákazky a tiež v návrhu zmluvy, ktoré sú súčasťou dokumentácie k procesu zadávania zákazky,. Predmetom zákazky je poskytnutie služieb: a) zabezpečujúcichprevádzku, údržbu a opravy (riadne a mimoriadne) verejného osvetlenia, ktorá pozostáva najmä z činností bližšie špecifikovaných podrobným opisom predmetu zákazky a tiež v návrhu zmluvy, ktoré sú súčasťou dokumentácie k procesu zadávania zákazky, b)menších a neperiodické činností súvisiace s prevádzkovaním zariadení verejného osvetlenia, ktoré sú taktiež bližšie špecifikované podrobným opisom predmetu zákazky a tiež v návrhu zmluvy, ktoré sú súčasťou dokumentácie k procesu zadávania zákazky,

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.