Vyhlásené obstarávanie

Čistiace, dezinfekčné, sanitárne a upratovacie služby AB Karloveská


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, Odštepný závod Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
141 760,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90900000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2021
Ponuka musí platiť do:
25. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, Odštepný závod Bratislava, Karloveská č. 2, 842 17 Bratislava, zasadacia miestnosť na 11. poschodí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Bližšie informácie v bode VI.3) Doplňujúce informácie tejto výzvy na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Čistiace, dezinfekčné, sanitárne a upratovacie služby AB Karloveská

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je upratovanie administratívnych priestorov a sociálnych zariadení SLOVENSKÉHO VODOHOSPODÁRSKEHO PODNIKU štátneho podniku., Odštepný závod Bratislava, Karloveská 2, 842 17 Bratislava v mimopracovnom čase na obdobie 48 mesiacov. Bližšie technické informácie sú uvedené v prílohe súťažných podkladov B.1 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY.. Predmetom zákazky je upratovanie administratívnych priestorov a sociálnych zariadení SLOVENSKÉHO VODOHOSPODÁRSKEHO PODNIKU štátneho podniku., Odštepný závod Bratislava, Karloveská 2, 842 17 Bratislava v mimopracovnom čase na obdobie 48 mesiacov. Bližšie technické informácie sú uvedené v prílohe súťažných podkladov B.1 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitnou zákazkou bez využitia elektronického trhoviska sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom IS EVO na www.gov.sk. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do IS EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa IS EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 4. Verejný obstarávateľ sa v súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že nepoužije elektronickú aukciu, a že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 5. Verejný obstarávateľ odporúča vykonať obhliadku miesta poskytnutia služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 14. 6. Úspešný uchádzač najneskôr v čase uzavretia zmluvy uvedie údaje o všetkých známych subdodávateľoch v súlade s § 41, ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. 7. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Verejný obstarávateľ sa v súvislosti so šírením vírusu COVID-19 rozhodol využiť v systéme EVO ver. 18.0 funkcionalitu "on line" sprístupnenie ponúk , t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na otváranie ponúk. Príručka k funkcionalite "on line" sprístupnenie ponúk je na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html 9. V prípade poskytnutia osobných údajov v procese verejného obstarávania verejný obstarávateľ oznamuje, že informácie týkajúce sa spracúvania a ochrany osobných údajov sú uvedené na webovom sídle podniku v časti ochrana osobných údajov. Informácie týkajúce sa spracúvania a ochrany osobných údajov sú zverejnené tu - https://www.svp.sk/sk/ochrana-osobnych-udajov/