Vyhlásené obstarávanie

Sadové úpravy Prednádražie v Piešťanoch - 2. časť: SO 03 Parkové lavičky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Piešťany
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
13 376,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39113600-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
3. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
3. November 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Piešťany, Nám. SNP č. 3, 921 45 Piešťany, v zasadacej miestnosti MsÚ
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Z dôvodu pretrvávania pandemickej situácie súvisiacej so šírením ochorenia COVID-19 sa otváranie ponúk uskutoční on-line. Ďalšie informácie sú uvedené v ods.VI.3) v bode 7./
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Sadové úpravy Prednádražie v Piešťanoch - 2. časť: SO 03 Parkové lavičky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výroba, dodávka a montáž 31 ks atypických lavičiek vrátane stavebných prác, osadených na vyznačených plochách a priestranstvách sídliska Prednádražie v Piešťanoch v zmysle projektovej dokumentácie, ktorú vypracovala spoločnosť EKOLOGIK, Gaštanový rad č. 14, 929 01 Dunajská Streda s dátumom spracovania september 2014 zodpovedný projektant Ing. Soňa Švecová, autorizovaný krajinný architekt, evidenčné číslo oprávnenia 0017 KA. Súčasťou dodávky 31 ks lavičiek je aj realizácia betónových základov pre osadenie lavičiek, ich montáž osadenie do betónového základu a spätná úprava terénu okolo osadených lavičiek. Predmetom zákazky je aj demontáž 19 ks jestvujúcich lavičiek vrátane búrania betónových základov, odvozu odpadu na riadenú skládku a poplatku za skládku odpadov.. Predmetom zákazky je výroba, dodávka a montáž 31 ks atypických lavičiek vrátane stavebných prác, osadených na vyznačených plochách a priestranstvách sídliska Prednádražie v Piešťanoch v zmysle projektovej dokumentácie, ktorú vypracovala spoločnosť EKOLOGIK, Gaštanový rad č. 14, 929 01 Dunajská Streda s dátumom spracovania september 2014 zodpovedný projektant Ing. Soňa Švecová, autorizovaný krajinný architekt, evidenčné číslo oprávnenia 0017 KA. Súčasťou dodávky 31 ks lavičiek je aj realizácia betónových základov pre osadenie lavičiek, ich montáž osadenie do betónového základu a spätná úprava terénu okolo osadených lavičiek. Predmetom zákazky je aj demontáž 19 ks jestvujúcich lavičiek vrátane búrania betónových základov, odvozu odpadu na riadenú skládku a poplatku za skládku odpadov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1./ Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo komunikovať iba v slovenskom jazyku. 2./ Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania informačného systému EVO (IS EVO). 3./ Uchádzači svoje ponuky predkladajú prostredníctvom IS EVO (https://www.uvo.gov.sk/vyhladavaniezakaziek/ detail/dokumenty/434839) . Uchádzač si zákazku sprístupní po prihlásení do privátnej zóny. 4./ Pravidlá pre doručovanie - zásielka sa považuje za doručenú v okamihu jej odoslania v IS EVO a to v súlade s funkcionalitou tohto systému. 5./ V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie alebo iných dokumentov poskytnutých verejným obstarávateľom môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať dostatočne vopred o ich vysvetlenie priamo prostredníctvom IS EVO. Vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred prostredníctvom IS EVO. 6./ Hospodársky subjekt (uchádzač) môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených JED-om alebo čestným vyhlásením. 7./ Otváranie ponúk sa uskutoční on-line a to prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk uchádzačom, prostredníctvom funkcionality informačného systému použitého na verejné obstarávanie - IS EVO, ktorého správcom je Úrad pre verejné obstarávanie. V okamihu otvorenia ponúk systém IS EVO vygeneruje a odošle Zápisnicu z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Odoslaná zápisnica spĺňa náležitosti podľa § 52 ods. 2 a 3 zákona o verejnom obstarávaní. Systém IS EVO odošle uchádzačom notifikácie s informáciou, že na zákazke boli otvorené ponuky a s linkou, na ktorej je prístupná daná zápisnica z otvárania ponúk. Notifikácia bude odoslaná do schránky správ na portáli ÚVO a na e-mail používateľa. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstrávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.