Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy MsÚ Krompachy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Krompachy
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
504 482,26
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. November 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční prostredníctvom systému JOSEPIHNE on-line sprístupnením.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Tohto on-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/sk/tender/15149/summary a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti budovy MsÚ Krompachy

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce pozostávajúce z hĺbkovej obnovy budovy Mestského úradu v Krompachoch. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.. Predmetom zákazky sú stavebné práce pozostávajúce z hĺbkovej obnovy budovy Mestského úradu v Krompachoch v nasledovnom rozsahu: 1.zateplenie obalových konštrukcií objektu 2.modernizácia ústredného vykurovania 3.modernizácia elektroinštalácie s úsporným osvetlením 4.nová vzduchotechnika s rekuperáciou vzduchu 5.nová FVE na výrobu elektriny Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stavebných prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny.

Doplňujúce informácie

1. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a plný priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi, s výnimkou prípadov, kedy to výslovne vylučuje zákon. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávanie prostredníctvom v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo ZAUJÍMA MA TO. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky a to vo výške 12 000,00 Eur. Podrobný spôsob zloženia zábezpeky je uvedený v súťažných podkladoch.