Vyhlásené obstarávanie

Telekomunikačné služby - Služby mobilného operátora


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
126 890,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64212000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
4. November 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2022
Miesto otvárania ponúk:
Univerzitná nemocnica Bratislava, Riaditeľstvo Pažítková 4, Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Telekomunikačné služby - Služby mobilného operátora

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie komplexných mobilných telekomunikačných a dátových služieb poskytovateľa prostredníctvom VPS (virtuálnej privátnej siete), t.j. vytvorenie vnútropodnikovej siete pre SIM karty objednávateľa, pripojenie objednávateľa do verejnej telekomunikačnej siete, doplnkové verejné telekomunikačné služby, služby spojené s elektronickou aplikáciou na sledovanie spotreby jednotlivých SIM kariet a ich správu a služby na manažovanie mobilných zariadení na obdobie na 24 mesiacov, pri dodržaní maximálnej bezpečnosti a ekonomickej výhodnosti. Zároveň je predmetom dodávky zabezpečenie servisu a servisnej podpory po celú dobu prevádzky, v rozsahu uvedenom v opise predmetu zákazky.. V súlade so špecifikáciou uvedenou v súťažných podkldoch.

Doplňujúce informácie

Pokračovanie z časti III.1.1) 1.8 UPOZORNENIE : Verejný obstarávateľ nemá oprávnenie získavať údaje podľa § 32 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. Úrad pre verejné obstarávanie zverejnil Všeobecné metodické usmernenie č.11/2019 k preukazovaniu novelizovanej podmienky účasti týkajúcej sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. b) a c) zákona. V zmysle uvedeného v prípade, ak hospodársky subjekt zapísaný v zozname hospodárskych subjektov (ZHS) podľa zákona o verejnom obstarávaní v znení účinnom do 1.12. 2019 nebude mať v čase preverovania splnenia podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b) a c) zákona vykonanú aktualizáciu v ZHS, verejný obstarávateľ z dôvodu, že nemá oprávnenie získavať údaje z informačných systémov verejnej správy, bude doplnenie príslušného dokladu požadovať od uchádzača (zapísaného v ZHS). S ohľadom na to, že z technických dôvodov nie je možné získať údaje alebo výpisy z informačných systémov Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky, predkladá uchádzač doklady podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní vo forme skenu dokumentu/ov výpisu z registra trestov, ktorý bol vydaný v listinnej podobe a to v súlade s § 1 ods. 6 zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Vzhľadom na to, že verejný obstarávateľ okrem informačných systémov uvedených v predošlej vete nemá v čase vyhlásenia verejného obstarávania zabezpečený prístup do príslušných informačných systémov verejnej správy z dôvodov, ktoré nemôže ovplyvniť, splnenie ostatných podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia preukazuje uchádzač spôsobom uvedeným vyššie. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá alebo podmienky plnenia zmluvy je obstarávanie: d)žiadne z uvedených.