Vyhlásené obstarávanie

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 454 337,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
64200000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
28. Október 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
24. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
24. November 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk (OP) bude v súl. § 52 ZVO verejné. OP sa v zm. § 20 ods. 11 ZVO vykonáva v EN Evoservis, a to sprístupnením ponúk komisii po prihlásení zákonného počtu členov komisie. EN EVOSERVIS uplynutím LPP automaticky po OP doručí informácie v zmysle § 52 ods. 2 ZVO uchádzačom,ktorí predložili ponuku a vygeneruje zápisnicu z OP, ktorá je pre uchádzača prístupná v časti Výstupné protokoly VZ.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Služby mobilného operátora pre organizácie rezortu MPSVR SR

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zriadenie a poskytovanie komplexnej, bezpečnej komunikačnej služby (hlasové volania, SMS, MMS, internetové pripojenie v mobile, internetové pripojenie do dátových modemov a tabletov,) prostredníctvom služieb mobilného operátora.. Predmetom zákazky je zriadenie a poskytovanie komplexnej, bezpečnej komunikačnej služby (hlasové volania, SMS, MMS, internetové pripojenie v mobile, internetové pripojenie do dátových modemov a tabletov) služieb mobilného operátora. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch (SP).

Doplňujúce informácie

1.Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR vykonáva predmetné verejné obstarávanie elektronicky v elektronickom nástroji EVOSERVIS (ďalej len EN EVOSERVIS). Komunikácia vrátane doručovania správ, dokumentov, preberania dokumentácie k zákazke a predkladanie elektronickej ponuky sa realizuje výhradne prostredníctvom EN EVOSERVIS a je daná funkcionalitou elektronického nástroja. Doručenie prostredníctvom elektronického nástroja je okamih prijatia dátovej správy na elektronickú adresu adresáta tejto správy v EN EVOSERVIS. Každý záujemca/uchádzač, ktorý nie je registrovaný v EN Evoservis sa zaregistruje na adrese www.evoservis.sk/mpsvrsr/, prípadne na www.evoservis.sk. Po zaregistrovaní mu budú, na ním zadaný e-mail v EN EVOSERVIS, zaslané prístupové údaje (meno a heslo) pre prihlásenie do EN EVOSERVIS. Už zaregistrovaný uchádzač v EN EVOSERVIS sa opakovane neregistruje. Na prihlásenie do EN EVOSERVIS používa prístupové údaje, ktoré mu boli doručené pri prvotnej registrácii. Po prihlásení do EN EVOSERVIS má uchádzač vo svojom profile Prehľad zákaziek v ktorom po otvorení zákazky bude mať prístup ku všetkým údajom a pokynom, vrátane súťažných podkladov uverejnených v časti Informácie a dokumenty uverejnené v profile VO. Uchádzač bude svoju ponuku predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) ZVO. Predloženie elektronickej ponuky je bližšie opísané v SP Časť A.5 POKYNY PRE UCHÁDZAČOV ods. 9 Predloženie ponúk. V prípade otázok, resp. žiadosti o vysvetlenie bude záujemca/uchádzač komunikovať s verejným obstarávateľom výhradne prostredníctvom komunikačného rozhrania EN EVOSERVIS v zmysle SP Časť A. 2.V elektronicky podanej ponuke sa predkladajú naskenované kópie originálnych dokladov. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy predloží originály požadovaných dokladov alebo úradne overené kópie originálnych dokladov podľa bodu 9.8 SP. 3.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 100 000,00 EUR. Podrobné informácie o spôsobe zloženia zábezpeky sú uvedené v SP. 4.Nadlimitná zákazka realizovaná postupom podľa § 66 ods. 7 druhá veta ZVO. 5.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku, ktorej celková cena na dodanie predmetu zákazky presiahne vyčlenený finančný limit verejného obstarávateľa. 6.Upresnenie k bodu II.2.7) tejto výzvy: Rámcová dohoda sa uzatvára na dobu určitú, a to na dobu 48 mesiacov od nadobudnutia účinnosti tejto dohody alebo do vyčerpania maximálnej ceny za celý predmet rámcovej dohody. 7.Podľa § 39 ZVO môže uchádzač predbežne nahradiť vyššie uvedené doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED). Verejný obstarávateľ povoľuje, že uchádzač môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED.