Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie statických posudkov na portáloch v správe Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
67 875,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71000000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v zasadacej miestnosti č.101, Nová radnica, Primaciálne nám. 1, Bratislava. Otváranie ponúk sa uskutoční aj elektronicky. Miestom sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 ZVO pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk v súlade s bodom 18.2 súťažných podkladov. On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vypracovanie statických posudkov na portáloch v správe Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy

Vypracovanie statických posudkov na portáloch v správe Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie nezávislého posudku na inžinierskych objektoch - oceľových statických portáloch, ktoré sú v správe verejného obstarávateľa a návrh riešení a opatrení na základe statického posudku. Podrobné informácie o opise predmetu zákazky sa nachádzajú v Prílohe č. 2 súťažných podkladov.. Výkon vypracovania nezávislého statického posudku na inžinierskych objektoch - oceľových statických portáloch, ktoré sú v správe verejného obstarávateľa a návrh riešení, opatrení na základe statického posudku, v predpokladanom objeme 1 500 hodín počas trvania rámcovej dohody.

Doplňujúce informácie

VI. 3.1) Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 druhej vety ZVO. VI.3.2) Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému josephine. Dokumety potrebné na vypracovanie ponuky sú dostupné na: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/15202/summary. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. VI.3.3) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len RPVS) a nie sú zapísaní v RPVS, alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS. VI.3.4) Vzhľadom na podmienky plnenia rámcovej dohody je predmetné verejné obstarávanie zeleným verejným obstarávaním.