Vyhlásené obstarávanie

Medicínske vybavenie CIZS Valaliky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Valaliky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
197 054,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33100000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. November 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Agentúra na podporu regionálneho rozvoja Košice, n.o., Strojárenská 3, 040 01 Košice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač fyzická osoba alebo štatutárny orgán, člen štatutárneho orgánu v prípade právnickej osoby, ktorý sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Zákazka zahŕňa dodávku, montáž medicínskeho vybavenia CIZS Valaliky v rozsahu a špecifikácii uvedenej v prílohe č. 2 súťažných podkladov. Súčasťou zákazky je aj odborné zaškolenie personálu v nevyhnutnom rozsahu.. Zákazka zahŕňa dodávku, montáž medicínskeho vybavenia CIZS Valaliky v rozsahu a špecifikácii uvedenej v prílohe č. 2 súťažných podkladov. Súčasťou zákazky je aj odborné zaškolenie personálu v nevyhnutnom rozsahu.Zákazka zahŕňa dodávku, montáž medicínskeho vybavenia CIZS Valaliky v rozsahu a špecifikácii uvedenej v prílohe č. 2 súťažných podkladov. Súčasťou zákazky je aj odborné zaškolenie personálu v nevyhnutnom rozsahu.Zákazka zahŕňa dodávku, montáž medicínskeho vybavenia CIZS Valaliky v rozsahu a špecifikácii uvedenej v prílohe č. 2 súťažných podkladov. Súčasťou zákazky je aj odborné zaškolenie personálu v nevyhnutnom rozsahu.

Doplňujúce informácie

Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom portálu EVO (Elektronické Verejné Obstarávanie) na adrese https://www.evo.gov.sk s využitím všetkých jeho funkcionalít. V časti Príručky a odporúčania pre systém EVO sú uvedené všetky potrebné náležitosti a informácie pre prácu s portálom EVO. Verejný obstarávateľ poskytne na portáli EVO na adrese https://evo.gov.sk bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy prístup k súťažným podkladom a inej sprievodnej dokumentácii podľa § 43 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a to odo dňa uverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo vestníku. Verejný obstarávateľ uverejní v profile verejného obstarávateľa zriadeného na webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie na adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/6072 súťažné podklady a to v deň zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo vestníku a zároveň sa tam budú uverejňovať informácie a dokumenty podľa § 43 ods. 1 a podľa § 64 zákona o verejnom obstarávaní. Pojem doručenie uvádzaný v zákone o verejnom obstarávaní bude v systéme EVO znamenať moment doručenia, ktorý bude totožný s momentom odoslania elektronickej správy v systéme EVO. Prečítanie elektronickej správy v systéme EVO záujemcom resp. uchádzačom nemá žiaden súvis s momentom doručenia. V zmysle §114 ods. 1 zákona o VO hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 39 ods. 7 a 8, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety. Zhotoviteľ sa zaväzuje že strpí výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s uskutočňovanými prácami oprávnenými osobami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretou medzi objednávateľom a poskytovateľom príspevku. Vzhľadom na limit znakov v tejto časti výzvy sú oprávnené osoby definované iba v bode 12.1 návrhu Kúpnej zmluvy, ktorý tvorí prílohu č. 5 súťažných podkladov.