Vyhlásené obstarávanie

LIEKY PRE BIOLOGICKÚ LIEČBU 2021


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národný ústav reumatických chorôb
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
986 832,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33600000-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
9. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
3. December 2021
Dátum otvárania ponúk:
3. December 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Z dôvodu vyhodnocovania ponúk prostredníctvom elektronickej aukcie je otváranie ponúk v zmysle § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní neverejné a uskutoční sa bez účasti uchádzačov. Zápisnica z otvárania ponúk, sa uchádzačom neposiela. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

LIEKY PRE BIOLOGICKÚ LIEČBU 2021

LIEKY PRE BIOLOGICKÚ LIEČBU 2021

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.. Predmetom časti č. 1 predmetu zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu pacientov s účinnou látkou Belimumab na obdobie 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti Rámcovej dohody, resp. do vyčerpania finančného limitu, ktorý má na tento účel verejný obstarávateľ k dispozícii a to podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.Predmetom časti č. 2 predmetu zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu pacientov s účinnou látkou Abatacept na obdobie 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti Rámcovej dohody, resp. do vyčerpania finančného limitu, ktorý má na tento účel verejný obstarávateľ k dispozícii a to podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.Predmetom časti č. 3 predmetu zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu pacientov s účinnou látkou Infliximab na obdobie 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti Rámcovej dohody, resp. do vyčerpania finančného limitu, ktorý má na tento účel verejný obstarávateľ k dispozícii a to podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.Predmetom časti č. 4 predmetu zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu pacientov s účinnou látkou Tocilizumab na obdobie 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti Rámcovej dohody, resp. do vyčerpania finančného limitu, ktorý má na tento účel verejný obstarávateľ k dispozícii a to podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.Predmetom časti č. 5 predmetu zákazky je dodávka liekov pre biologickú liečbu pacientov s účinnou látkou Rituximab na obdobie 12 mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti Rámcovej dohody, resp. do vyčerpania finančného limitu, ktorý má na tento účel verejný obstarávateľ k dispozícii a to podľa toho, ktorá z uvedených skutočností nastane skôr. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky a v časti B.2 Súťažných podkladov - Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritéria vyhodnotenia ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je ani zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácii ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Všetky požadované doklady a dokumenty uchádzač predkladá ako scan originálov alebo úradne osvedčených kópií. Poskytovanie vysvetlení, výmena informácií a komunikácia (ďalej aj komunikácia) medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutoční elektronicky v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO verzia 18.0 (ďalej len EVO) (www.uvo.gov.sk). Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi, s výnimkou prípadov, kedy to výslovne vylučuje zákon o verejnom obstarávaní. Súťažné podklady k tejto zákazke sú prístupné bez obmedzenia a akýchkoľvek poplatkov na http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/435182. Verejný obstarávateľ v súlade s § 46 zákona č. 343/2015 Z. z., o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov požaduje zloženie zábezpeky ponuky. Zábezpeka je pre jednotlivé časti predmetu zákazky stanovená vo výške: Pre časť č. 1 predmetu zákazky Belimumab: 4 700,- EUR, Pre časť č. 2 predmetu zákazky Abatacept: 3 200,- EUR, Pre časť č. 3 predmetu zákazky Infliximab: 1 000,- EUR, Pre časť č. 4 predmetu zákazky Tocilizumab: 14 200,- EUR, Pre časť č. 5 predmetu zákazky Rituximab: 6 300,- EUR. Podrobnosti týkajúce sa zloženia zábezpeky ponuky sú uvedené v Súťažných podkladoch. Poznámka verejného obstarávateľa k preukazovaniu plnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia uchádzačov: Verejnému obstarávateľovi nie je umožnený prístup k údajom z informačných systémov verejnej správy podľa § 1 ods. 3 zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Z uvedeného dôvodu je uchádzač povinný predložiť všetky požadované doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti osobného postavenia uchádzačov.