Vyhlásené obstarávanie

Parkovací systém Tyršovo nábrežie Bratislava


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
82 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38730000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
25. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Zasadacia miestnosť č. 101, 1. poschodie, Nová radnica - Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy, Primaciálne námestie č. 1, 814 99 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 ZVO pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva).
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Parkovací systém Tyršovo nábrežie Bratislava

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kúpa automatických stojanov so závorami za účelom vjazdu a výjazdu motorových vozidiel a parkovacích automatov určených na úhradu parkovného za dočasné parkovanie motorových vozidiel. Podrobné informácie o predmete zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch a v ich prílohách.. Predmetom zákazky je kúpa automatických stojanov so závorami za účelom vjazdu a výjazdu motorových vozidiel a parkovacích automatov určených na úhradu parkovného za dočasné parkovanie motorových vozidiel. Mestský parkovací systém, spol. s r. o. má záujem uzavrieť zmluvu o dielo s dobou trvania 24 mesiacov, na kúpu 4 ks automatických stojanov so závorami: 2 ks automatický vjazdový stojan so závorou, 2 ks automatický výjazdový stojan so závorou; určených pre vjazd a výjazd motorových vozidiel a 2 ks parkovacích automatov určených na úhradu parkovného za dočasné parkovanie motorových vozidiel podľa nižšie uvedených parametrov, vrátane: (1) dopravy, montáže, inštalácie, softvérovej inštalácie a uvedenia do prevádzky, (2) poskytovania záručného servisu a technickej podpory dodaného diela, a to v rozsahu a za podmienok stanovených v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Verejné obstarávanie sa uskutočňuje ako príležitostné spoločné obstarávanie v zmysle § 16 zákona o verejnom obstarávaní. Hlavné mesto SR Bratislava ako verejný obstarávateľ riadi dané verejné obstarávanie a koná na účet verejného obstarávateľa Mestský parkovací systém, spol. s r.o., Primaciálne nám. 1, 811 01 Bratislava - mestská časť Staré Mesto, IČO: 35 738 880. Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje výhradne prostredníctvom informačného systému Josephine na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/13734/summary Verejný obstarávateľ podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.