Vyhlásené obstarávanie

SMART IS mesta Dolný Kubín


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Dolný Kubín
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 675,88
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72200000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. November 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ otváranie ponúk zabezpečí prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk uchádzačom, prostredníctvom funkcionality informačného systému použitého na verejné obstarávanie, tzn. že v okamihu otvorenia ponúk systém EVO vygeneruje a odošle Zápisnicu z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

SMART IS mesta Dolný Kubín

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vytvorenie inteligentnej platformy s názvom: SMART IS mesta Dolný Kubín, ktorá bude integrovať smart riešenia mesta (napr. kamerový bezpečnostný systém, verené osvetlenie, parkovací systém atď.) do jedného koncového riešenia. Okrem samotnej integrácie, zabezpečí zjednodušenie a zefektívnenie toku údajov, analýzu a vizualizáciu vybratých dát pre potreby občanov ako aj zber dát pre potreby verejných politík. Navrhnuté riešenie musí byť budované v súlade s platnou legislatívou, spôsobom, aby bola zabezpečená otvorená architektúra s možnosťou pripájania nových IoT prvkov pre ďalšie možné rozširovanie predmetného systému a to od rôznych dodávateľov. Celé riešenie bude postavené ako centralizované riešenie na strane mesta. Predmetom zákazky je aj zabezpečenie služieb technickej podpory softvérového riešenia úprav, údržby a rozvoja Informačného systému, za účelom zabezpečenia jeho riadnej prevádzkyschopnosti a úprav funkcionalít tak, aby mohla byť zabezpečená sústavná interoperabilita so všetkými informačnými systémami, s ktorými je Informačný systém integrovaný. Predmet zákazky je podrobne opísaný v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je vytvorenie inteligentnej platformy s názvom: SMART IS mesta Dolný Kubín, ktorá bude integrovať smart riešenia mesta (napr. kamerový bezpečnostný systém, verené osvetlenie, parkovací systém atď.) do jedného koncového riešenia. Okrem samotnej integrácie, zabezpečí zjednodušenie a zefektívnenie toku údajov, analýzu a vizualizáciu vybratých dát pre potreby občanov ako aj zber dát pre potreby verejných politík. Navrhnuté riešenie musí byť budované v súlade s platnou legislatívou, spôsobom, aby bola zabezpečená otvorená architektúra s možnosťou pripájania nových IoT prvkov pre ďalšie možné rozširovanie predmetného systému a to od rôznych dodávateľov. Celé riešenie bude postavené ako centralizované riešenie na strane mesta. Predmetom zákazky je aj zabezpečenie služieb technickej podpory softvérového riešenia úprav, údržby a rozvoja Informačného systému, za účelom zabezpečenia jeho riadnej prevádzkyschopnosti a úprav funkcionalít tak, aby mohla byť zabezpečená sústavná interoperabilita so všetkými informačnými systémami, s ktorými je Informačný systém integrovaný. Predmet zákazky je podrobne opísaný v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude zo strany verejného obstarávateľa výlučne v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 2. Verejný obstarávateľ realizuje toto verejné obstarávanie prostredníctvom elektronických prostriedkov informačného systému EVO, prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Hospodársky subjekt, ktorý má záujem o účasť v tomto verejnom obstarávaní , musí byť v informačnom systéme Úradu pre verejné obstarávanie zaregistrovaný. Podrobné informácie o informačnom systéme EVO sú zverejnené na webovom portáli Úradu pre verejné obstarávanie (https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html). 3. Podľa § 114 ods. 1 ZVO hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6. ZVO. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 39 ods. 7 a 8 ZVO, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety. Verejný obstarávateľ povoľuje, že uchádzač môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED. 4. Verejné obstarávanie sa realizuje postupom podľa § 112 druhá veta ods. 6 ZVO (tzv. superreverzná verejná súťaž). 5. Doplnenie bodu II.2.7): zhotovenie diela do 09/2023, Zmluva o podpore prevádzky, údržbe a rozvoji informačného systému bude uzavretá na 5 rokov odo dňa nadobudnutia jej účinnosti. Bližšie unformácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov zábezpeku vo výške 4 000 EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je obstarávanie inovácií. 8. Verejný obstarávateľ nastavil v súvislosti s "on-line" sprístupnením ponúk štruktúrované kritéria, uchádzač ich musí v systéme EVO ver. 18.0 pri predkladaní ponuky vyplniť.