Vyhlásené obstarávanie

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 236 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09310000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
18. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
17. December 2021
Dátum otvárania ponúk:
17. December 2021
Ponuka musí platiť do:
17. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom poverenia (splnomocnenia) na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 30

Výsledky

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Dodávka elektrickej energie pre potreby SVP, š.p. na roky 2022-2024

Opis obstarávania

Dodávka elektrickej energie v kvalite stanovenej príslušnými všeobecne záväznými právnymi predpismi (zákon č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, Vyhláška Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 24/2013 Z. z., ktorou sa ustanovujú pravidlá pre fungovanie vnútorného trhu s elektrinou a pravidlá pre fungovanie vnútorného trhu s plynom, zákon č. 250/2012 Z. z. o regulácií v sieťových odvetviach) do odberných miest verejné obstarávateľa uvedených v Prílohe č. 4 súťažných podkladov. Predmetom verejného obstarávania je dodávka elektriny v dohodnutom predpokladanom množstve 27 790 MWh do súčasných odberných miest verejného obstarávateľa vrátane prenesenia zodpovednosti za odchýlku na dodávateľa v súlade s Vyhláškou Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 24/2013 Z. z. V rámci plnenia predmetu zákazky verejný obstarávateľ požaduje dodávku zelenej energie do všetkých odberných miest v predpokladanom objeme 27 790 MWh špecifikovaných v Prílohe č. 4 súťažných podkladov. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.. Dodávka elektrickej energie v kvalite stanovenej príslušnými všeobecne záväznými právnymi predpismi (zákon č. 251/2012 Z. z. o energetike a o zmene niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, Vyhláška Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 24/2013 Z. z., ktorou sa ustanovujú pravidlá pre fungovanie vnútorného trhu s elektrinou a pravidlá pre fungovanie vnútorného trhu s plynom, zákon č. 250/2012 Z. z. o regulácií v sieťových odvetviach) do odberných miest verejné obstarávateľa uvedených v Prílohe č. 4 súťažných podkladov. Predmetom verejného obstarávania je dodávka elektriny v dohodnutom predpokladanom množstve 27 790 MWh do súčasných odberných miest verejného obstarávateľa vrátane prenesenia zodpovednosti za odchýlku na dodávateľa v súlade s Vyhláškou Úradu pre reguláciu sieťových odvetví č. 24/2013 Z. z. V rámci plnenia predmetu zákazky verejný obstarávateľ požaduje dodávku zelenej energie do všetkých odberných miest v predpokladanom objeme 27 790 MWh špecifikovaných v Prílohe č. 4 súťažných podkladov. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom jazyku písomne postupom v súlade so Zákonom o VO. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania IS EVO ver 18.0, ktorý je dostupný na internetovej adrese https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html za podmienok uvedených v súťažných podkladoch. 2) Uchádzač je povinný originálne doklady alebo ich úradne overené kópie (vrátane úradných prekladov) naskenovať do formátu .pdf. 3) Úspešný uchádzač v rámci súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy predloží doklady v zmysle bodu 24.5 súťažných podkladov. 4) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5) Verejný obstarávateľ vyžaduje zloženie zábezpeky vo výške 150 000,00 EUR. 6) Banková záruka alebo poistenie záruky musí byť súčasťou elektronickej ponuky. Písomný originál bankovej záruky alebo poistenia záruky musí byť doručený verejnému obstarávateľovi do podateľne. Podmienky zloženia zábezpeky ponuky sú uvedené v súťažných podkladoch. 7)Úspešný uchádzač- Dodávateľ je povinný zamestnať a odo dňa uzatvorenia pracovného pomeru až do konca doby trvania Zmluvy (nepretržite) zamestnávať najmenej jednu osobu v pracovnom pomere, ktorá pred uzatvorením pracovného pomeru s Dodávateľom bola najmenej počas predchádzajúcich troch mesiacov nepretržite evidovaná na úrade práce, sociálnych vecí a rodiny ako uchádzač o zamestnanie. 8) Verejný obstarávateľ upozorňuje na uplatnenie inštitútu zmluvných pokút uvedených v návrhu zmluvy, ktorý tvorí prílohu súťažných podkladov. 9) Verejný obstarávateľ upozorňuje, že nedisponuje technickým zabezpečením, s využitím ktorého by vedel online otvoriť ponuky a sprístupniť ich uchádzačom v rozsahu podľa § 52 ods. 3 Zákona o VO.