Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia ŠJ a technologické vybavenie ŠJ pri MŠ Októbrová, Dunajská Streda


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Gastro DS, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
810 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39220000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
17. December 2021
Dátum otvárania ponúk:
17. December 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ otváranie ponúk zabezpečí aj prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk uchádzačom, prostredníctvom funkcionality informačného systému. Viac informácií je uvedených v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Výsledky

Rekonštrukcia ŠJ a technologické vybavenie ŠJ pri MŠ Októbrová, Dunajská Streda

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia ŠJ a technologické vybavenie ŠJ pri MŠ Októbrová v Dunajskej Strede. Zákazka je rozdelená na dve časti: I. časť zákazky: Rekonštrukcia ŠJ II. časť zákazky: Technologické vybavenie ŠJ Viac informácií je uvedených v Súťažných podkladoch.. Stavebné časti: PS 01 Stavebná časť, architektúra PS 02 Statika PS 03 Vnútorné elektroinštalácie a slaboprúd PS 04 Protipožiarna ochrana stavby PS 05 Zdravotechnika vnútorné vodovodné a kanalizačné inštalácie PS 06 Vzduchotechnika a klimatizácia PS 07 Vykurovanie PS 08 Kuchynská technológia a fixné zariadenia PS 09 Exteriérový lapač tuku PS 10 Drobná architektúra (zariaďovacie predmety zázemia)Technologické vybavenie ŠJ, skladba, počet a charakteristika zariadení je uvedená v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie sa uskutočňuje podľa zákona č. 3434/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v zmení neskorších predpisov, v texte oznámenia je uvedené aj ako "zákon" alebo "zákon o verejnom obstarávaní". 2. Súťažné podklady budú neobmedzene k dispozícii v Profile verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/19559. 3. Verejný obstarávateľ bude pri akékoľvek komunikácii so záujemcami a uchádzačmi postupovať podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom systému elektronického obstarávania EVO. Záujemca alebo uchádzač má možnosť registrovať sa do systému pomocou hesla alebo pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a osobitým bezpečnostným kódom (eiD). 4. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 5. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou v súťaži, znáša uchádzač v plnej výške bez akéhokoľvek nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok súťaže. 6. Verejný obstarávateľ požaduje zabezpečiť viazanosť ponuky zábezpekou. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 23 000,00 EUR. Ak uchádzač predkladá zábezpeku iba na prvú časť zákazky, výška zábezpeky sa požaduje vo výške 11 000 EUR. Ak uchádzač predkladá zábezpeku iba na druhú časť zákazky, výška zábezpeky sa požaduje vo výške 12 000 EUR. 7. Verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním a tiež je zamerané na sociálne aspekty.