Vyhlásené obstarávanie

Nakladanie s odpadom


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 572 760,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
6. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
10. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk vykoná komisia až po splnení podmienok stanovených zákonom o verejnom obstarávaní. Z dôvodu použitia elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Nakladanie s odpadom

Nakladanie s odpadom

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je odvoz, zhodnotenie alebo zneškodnenie odpadov podľa zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ako zákon o odpadoch), a to nebezpečného odpadu zo zdravotnej starostlivosti, nebezpečného odpadu, odpadu zo zdravotnej starostlivosti, nie nebezpečného odpadu a kuchynského odpadu pomyjí v zmysle špecifikácie predmetu zákazky stanovenej verejným obstarávateľom.. Predmetom zákazky je nakladanie s nebezpečným odpadom zo zdravotnej starostlivosti katal. č. 180103 , ktoré zahŕňa zber, prepravu, zhodnocovanie vrátane triedenia a zneškodňovanie odpadu, ako aj konanie obchodníka alebo sprostredkovateľa v zmysle zák. č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov.Predmetom zákazky je nakladanie s nebezpečným odpadom a s nebezpečným odpadom zo zdravotnej starostlivosti , ktoré zahŕňa zber, prepravu, zhodnocovanie vrátane triedenia a zneškodňovanie odpadu, ako aj konanie obchodníka alebo sprostredkovateľa v zmysle zák. č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisovPredmetom zákazky je nakladanie s nie nebezpečným odpadom a odpadom zo zdravotnej starostlivosti 180104, ktoré zahŕňa zber, prepravu, zhodnocovanie vrátane triedenia a zneškodňovanie odpadu, ako aj konanie obchodníka alebo sprostredkovateľa v zmysle zák. č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov (ďalej len zák. č. 79/2015 Z.z.), ako aj poskytnutie kontajnerov pre dohodnutý druh odpadu určených na dočasné zhromažďovanie odpadu Objednávateľom (verejným obstarávateľom).Predmetom zákazky je nakladanie s kuchynským odpadom (BRKO), ktoré zahŕňa zber, prepravu, zhodnocovanie vrátane triedenia a zneškodňovanie odpadu, ako aj konanie obchodníka alebo sprostredkovateľa v zmysle zák. č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov (ďalej len zák. č. 79/2015 Z. z.), vrátane poskytnutia obalového materiálu (nádoby) na odpad.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ týmto informuje, že všetky povinne zverejňované dokumenty vrátane súťažných podkladov a vysvetlení zverejní v súlade s § 64 ods. 4 zákona o VO v systéme Eranet na URL adrese: https://unlp.eranet.sk/tenders v rámcizobrazenia detailu predmetného verejného obstarávania (priamy link: http://unlp.eranet.sk/#/tenderPublicDetails/41 2. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča, aby si súťažné podklady stiahli až po registrovaní sa do systému. Pri zverejnení doplňujúcich informácií a vysvetlení súťažných podkladov budú títo záujemcovia informovaní. O záujemcoch, ktorí si prevezmú súťažné podklady bez registrácie verejný obstarávateľ nemá evidenciu. 3. Pre potreby elektronickej komunikácie je každý záujemca/uchádzač povinný zaregistrovať sa do systému Eranet na URL:https://unlp.eranet.sk.Uchádzačje oprávnený predložiť ponuku až po zaregistrovaní a prihlásení sa do systému Eranet. Registrácia do systému Eranet je bezplatná. Podmienky a pravidlá používania systému Eranet sú uvedené na: https://unlp.eranet.sk v časti Podmienky a Manuál. 4. Minimálne technické požiadavky na používanie informačného systému Eranet: OS: MS Win 7 a vyššie, Android, iOS7, Linux; Aktuálne verzie prehliadačov: IE 10 a vyššie, MS Edge, Firefox 30.0 a vyššie, Chrome35 a vyššie; Ďalšie požiadavky: prístup na Internet, zapnutý JavaScript, zapnuté Cookies 5. Zábezpeka sa vyžaduje. Hodnota zábezpeky je pre časť 1: 20 000 EUR (slovom dvadsaťtisíc eur) pre časť 2: 3000 EUR (slovom tritisíc eur) pre časť 3: 9 000 EUR (slovom deväťťtisíc eur) pre časť 4: nevyžaduje sa Podrobnosti o podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedené v bode 16 časti A.1 súťažných podkladov. 6. Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky v súlade s § 66 ods. 7 a § 55 ods. 1, t.j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční až po vyhodnotení ponúk podľa § 53 a 54 u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste- uvedené sa aplikuje na každú časť predmetu zákazky. 7.Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní predbežnenahradiť Jednotným európskym dokumentom. 8.Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 9. Všetky potrebné informácie na vypracovanie a predloženie ponuky a komunikáciusa nachádzajú v súťažných podkladoch. Záležitosti neupravené v tomto oznámení a súťažných podkladoch sa riadia zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.