Vyhlásené obstarávanie

Výkon činnosti stavebného dozoru pri realizácii stavby: „Nadstavba a prístavba SPŠ J. Murgaša Banská Bystrica – modernizácia odborného vzdelávania“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Banskobystrický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
34 105,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71520000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. December 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. December 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je poskytnutie služby stavebno - technického dozoru pre potreby verejného obstarávateľa ako objednávateľa stavebných prác pre stavbu s názvom: Nadstavba a prístavba SPŠ J. Murgaša Banská Bystrica modernizácia odborného vzdelávania Výsledkom verejného obstarávania bude uzavretie Zmluvy o výkone stavebného dozoru medzi verejným obstarávateľom a úspešným uchádzačom. Zmluva bude uzavretá v súlade s príslušnými ustanoveniami v zmysle § 269 ods. 2 a podporne a primerane podľa ustanovení § 566 a nasl., a § 591 a nasl. Zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Zhotoviteľ stavby bude vybraný na základe výsledku verejnej súťaže s názvom: Nadstavba a prístavba SPŠ J. Murgaša Banská Bystrica modernizácia odborného vzdelávania vyhlásenej výzvou na predkladanie ponúk, ktorá bola zverejnená dňa 14.10.2021 vo Vestníku verejného obstarávania číslo 232/2021 pod označením 46691 - WYP. Súťažné podklady vrátane projektovej dokumentácie k zákazke s názvom: Nadstavba a prístavba SPŠ J. Murgaša Banská Bystrica modernizácia odborného vzdelávania sú zverejnené na nasledovnej URL adrese elektronického systému JOSEPHINE: https://josephine.proebiz.com/cs/tender/14715/summary. Stavebný dozor bude zodpovedný za dohľad nad kvalitou a množstvom zrealizovaných prác pre zaistenie bezproblémovej implementácie stavby v súlade s odsúhlasenou projektovou dokumentáciou, časovým harmonogramom a rozpočtom stavby. Priebeh výstavby bude zapisovaný do stavebného denníka.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ sa za účelom získania zdrojov financovania realizácie diela, ktoré je predmetom toho verejného obstarávania, bude uchádzať o poskytnutie nenávratného finančného príspevku (ďalej aj NFP), ktorého podmienky čerpania budú upravené v Zmluve o poskytnutí NFP v rámci IROP. Poskytovateľom NFP je Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií a ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.