Vyhlásené obstarávanie

Odstraňovanie bariér vo vodnom toku Nitra, VÚ SKN0004, VD Jelšovce, rkm 72,100; stavebné práce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 199 702,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45247220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
13. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
13. Január 2023
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik Odštepný závod Piešťany Nábrežie Ivana Krasku 3/834 921 80 Piešťany kancelária č. 204
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom poverenia (splnomocnenia) na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

V súčasnosti je na toku vybudovaná vodná elektráreň, hať a plavebná komora. V pravobrežnom pilieri hate je vybudovaný komôrkový rybovod, ktorého parametre sú nevyhovujúce pre prechod ichtyofauny. V súčasnosti tvorí stupeň prekážku a neumožňuje migráciu ichtyofauny. Z tohto dôvodu bolo navrhnuté prebudovať plavebnú komoru, tak aby slúžila ako rybovod a zároveň umožňovala prechod malých plavidiel (kajakov) komorou. V mieste nefunkčnej plavebnej komory bude vybudovaný rybovod, ktorého teleso bude tvoriť kamenné meandrujúce koryto, čím sa získa potrebné zníženie spádu a zväčšenie dĺžky v dne rybovodu. Rybovod sa predĺži v hornej časti nad komorou o cca 30 m a cca o 30 m pod komorou. Uvedenými úpravami sa dosiahne sklon v rybovode maximálne 2,4 %. Táto stavba je projektovou dokumentáciou rozdelená na dva stavebné objekty a na dva prevádzkové súbory: SO 01 Rybovod, SO 02 Múriky rybovodu, PS 01 Strojnotechnologická časť, PS 02 Elektročasť.. Táto stavba je projektovou dokumentáciou rozdelená na dva stavebné objekty a na dva prevádzkové súbory: SO 01 Rybovod, SO 02 Múriky rybovodu, PS 01 Strojnotechnologická časť, PS 02 Elektročasť.

Doplňujúce informácie

- Zákazka je obstarávaná elektronicky prostredníctvom IS EVO ver 18.0, ktorý je dostupný na internetovej adrese https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html (ďalej len Systém EVO). - V zmysle § 112 ods. 6 druhá veta Zákona o VO sa verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 Zákona o VO a z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk. - Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom alebo českom jazyku výhradne elektronicky prostredníctvom Systému EVO. - Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom vykonať obhliadku miesta dodania predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s obhliadkou miesta dodania predmetu zákazky znáša záujemca. - Presný termín a čas obhliadky miesta dodania predmetu zákazky si záujemcovia dohodnú prostredníctvom Systému EVO (všeobecná žiadosť). - V prípade akýchkoľvek nejasností alebo otázok zistených počas obhliadky miesta realizácie predmetu zákazky, bude záujemcovi poskytnuté vysvetlenie výlučne na základe žiadosti o vysvetlenie doručenej prostredníctvom Systému EVO. - Hodnotenie splnenia podmienok účasti bude založené na preskúmaní splnenia podmienok účasti u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk umiestni na prvom mieste v poradí a ktorého ponuka spĺňa požiadavky verejného obstarávateľa na predmet zákazky podľa článku XXIV súťažných podkladov. - Splatnosť faktúry je 60 dní odo dňa jej doručenia bod 16.12 Návrhu zmluvy o dielo.