Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb podpory a prevádzky informačných systémov a prostredia


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovak Business Agency
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 965,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72250000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
7. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ využije na otváranie ponúk funkcionalitu online sprístupnenia ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Všetkým uchádzačom, ktorí predložia ponuku v lehote na predloženie ponúk bude sprístupnené on-line otváranie ponúk pomocou funkcionality systému pre elektronické verejné obstarávanie JOEPHINE.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Poskytovanie služieb podpory a prevádzky informačných systémov a prostredia

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie poskytovania systémovej a prevádzkovej podpory a poskytovanie odborných služieb pre softvérové počítačové programové vybavenie. Servisom podporovaného produktu sa rozumejú najmä podpora prevádzky, úpravy, opravy a odstraňovanie chýb a chybových stavov prevádzkovaného a podporovaného produktu, resp. vzájomná interakcia s ním a ostatnou IT infraštruktúrou SBA, a to pre produkt Cognos, ako aj riešenie problémov súvisiacich s kompatibilitou podporovaného produktu a súčastí IT prostredia. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie poskytovania systémovej a prevádzkovej podpory a poskytovanie odborných služieb pre softvérové počítačové programové vybavenie. Servisom podporovaného produktu sa rozumejú najmä podpora prevádzky, úpravy, opravy a odstraňovanie chýb a chybových stavov prevádzkovaného a podporovaného produktu, resp. vzájomná interakcia s ním a ostatnou IT infraštruktúrou SBA, a to pre produkt Cognos, ako aj riešenie problémov súvisiacich s kompatibilitou podporovaného produktu a súčastí IT prostredia. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

(1) Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 3 000 EUR. Podrobnosti sú uvedené v bode 15 súťažných podkladov. (2) Verejný obstarávateľ uplatňuje v predmetnom verejnom obstarávaní podmienku podľa §40 ods. 6 písm. g) ZVO. (3) Doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť vyhotovené v inom ako štátnom jazyku, t. j. v slovenskom jazyku, musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do štátneho jazyka, t. j. do slovenského jazyka, okrem dokladov predložených v českom jazyku. (4) Doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje podmienky účasti musia byť predložené ako scany originálnych dokumentov alebo ich úradne osvedčených kópií. Ak je doklad vydávaný v elektronickej forme je možné predložiť jeho elektronickú podobu. (5) Verejný obstarávateľ uzná v relevantných prípadoch ako rovnocenné doklady a certifikáty vydané orgánmi z iných štátov ako aj iné dôkazy predložené uchádzačom, rovnocenné požiadavkami na vystavenie príslušného dokladu. (6) Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Súhrnný materiál obsahujúci zhrnutie základných informácií o Jednotnom európskom dokumente pre verejné obstarávanie je možné nájsť na http://www.uvo.gov.sk/legislativametodikadohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html. Podľa § 55 ods. 1 zákona, doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá po vyhodnotení ponúk verejnému obstarávateľovi uchádzač, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí.