Vyhlásené obstarávanie

Cyklotrasa – podjazd pod Univerzitným mostom Tr. A. Hlinku


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Nitra
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
613 377,23
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
13. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
MESTSKÝ ÚRAD NITRA, Štefánikova trieda 60, 950 06 NITRA
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné, t.j. Zadávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk oprávneným osobám. Ďalšie doplňujúce informácie v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Cyklotrasa – podjazd pod Univerzitným mostom Tr. A. Hlinku

Opis obstarávania

Stavebný objekt rieši nový úsek cyklotrasy vedenej na ľavom brehu rieky Nitra po Nábreží mládeže pod mostom ev.č. 64-019 na Tr. Andreja Hlinku. Dĺžka úpravy je 155 m. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.. Stavebný objekt rieši nový úsek cyklotrasy vedenej na ľavom brehu rieky Nitra po Nábreží mládeže pod mostom ev.č. 64-019 na Tr. Andreja Hlinku. Dĺžka úpravy je 155 m. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie bude uskutočňované prostredníctvom portálu EVO na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalevo.gov.sksystemu-evo-5f5.html. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné iba elektronicky na portáli EVO. Komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať elektronicky v rámci funkcionalít informačného systému EVO, ktorý prevádzkuje ÚVO. Viac informácií o IS EVO možno získať na stránke: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo- 4/54/55f6.html. 2. Komunikácia medzi Zadávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 3. Zadávateľ všetky povinné informácie podľa zákona o verejnom obstarávaní uverejní v profile verejného obstarávateľa. 4. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 5. V rámci verejného obstarávania sa vyžaduje zábezpeka v hodnote 10 000,00 EUR. Všetky potrebné informácie sa nachádzajú v kapitole 11 Súťažných podkladov.