Vyhlásené obstarávanie

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Železničná spoločnosť Slovensko, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
950 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
60140000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
20. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváraním ponúk elektronicky prostredníctvom IS EVO sa rozumie ich sprístupnenie obstarávateľovi. Informácie o oprávnených osobách sú uvedené v bode 21.3 časti A.1 súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Áno
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Výsledky

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry

Opis obstarávania

Predmetom zákazky s názvom Náhradná autobusová doprava v regióne Košice, okruh Poprad Tatry je zabezpečenie náhradnej autobusovej dopravy v regióne Košice, na okruhu Poprad Tatry autobusmi s úložným priestorom na prepravu batožín, s kapacitou minimálne 45 miest na sedenie na úsekoch trate požadovaných objednávkou obstarávateľa. Autobusová doprava slúži ako náhrada za vlakové spojenia prevádzkované obstarávateľom počas nezjazdnosti železničnej dopravnej cesty alebo z technologických dôvodov na strane obstarávateľa. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.. Zabezpečenie náhradnej autobusovej dopravy je potrebné realizovať na nasledovných traťových úsekoch: Traťový úsek: Poprad Tatry Plaveč - Muszyna (Poľská republika) a späť Traťový úsek: Poprad Tatry TEŽ Starý Smokovec TEŽ Štrbské Pleso TEŽ a späť Traťový úsek: Studený Potok Tatranská Lomnica a späť Traťový úsek: Starý Smokovec TEŽ Tatranská Lomnica TEŽ a späť Traťový úsek: Štrba OŽ Štrbské Pleso OŽ a späť Traťový úsek: Liptovský Mikuláš Vydrník a späť

Doplňujúce informácie

VI.3.1 Verejné obstarávanie je realizované postupom verejnej súťaže podľa § 91 v spojení s § 66 druhou vetou ods. 7 ZVO. VI.3.2 Obstarávateľ v zákazke uplatňuje plne elektronickú komunikáciu prostredníctvom informačného systému Úradu pre verejné obstarávanie s názvom IS EVO ver. 18.0. Podrobné informácie o IS EVO ver. 18.0 určených pre prácu záujemcu/uchádzača s týmto systémom nájdete na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html v sekcii PRÍRUČKY a v sekcií VIDEONÁVODY. VI.3.3 Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené obstarávateľom v ods. III.1.1) a III.1.3) tohto oznámenia predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom pre verejné obstarávanie (JED). Uchádzač vyplní časti I. až III. JED-u a oddiel: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u. Predloha JED-u je dostupná v mieste zverejnenia súťažných podkladov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. VI.3.4 Doručovanie podaní - v IS EVO sa za okamih doručenia považuje odoslanie danej informácie. Tento údaj je uvedený v dátume podania príslušného dokumentu. Dátum odoslania = dátum doručenia. VI.3.5 Obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo úprava súťažných podkladov alebo vysvetlenie požiadaviek uvedených v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania alebo k prípadne iným doplňujúcim podkladom budú obstarávateľom zverejnené ako elektronické dokumenty v zodpovedajúcej zákazke na linku: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/435477. VI.3.6 Časti súťažných podkladov, ako aj časti prípadne inej poskytnutej sprievodnej dokumentácie, ktoré je potrebné záujemcom vyplniť k predloženiu ponuky, obstarávateľ zverejňuje v súboroch v editovateľných formátoch na linku: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/435477. VI.3.7 Obstarávateľ v súlade s § 11 ZVO nesmie uzavrieť rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora (podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov) a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia, alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. VI.3.8 V časti B.1 súťažných podkladov obstarávateľ určil, že uchádzač predložením platného protokolu o kontrole technického stavu vozidla a čestného vyhlásenia s uvedením celkového skutočného počtu odjazdených kilometrov vozidla k určenému dňu, uchádzač preukazuje splnenie požiadaviek obstarávateľa na predmet zákazky. VI.3.9 Obstarávanie nie je zelené obstarávanie, nie je obstarávaním inovácií, nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.