Vyhlásené obstarávanie

Dodávka techniky pre zberný dvor v Obci Čachtice


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Čachtice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
153 275,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
28. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Čachtice, Malinovského 769, 916 21 Čachtice.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Vzhľadom na mimoriadnu udalosť spojenú s Covid-19 v SR, je pravdepodobné, že verejné otváranie ponúk na adrese verejného obstarávateľa nebude uskutočnené. V tomto prípade budú ponuky sprístupnené všetkým uchádzačom samotným IS EVO on-line.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Dodávka techniky pre zberný dvor v Obci Čachtice

Dodávka techniky pre zberný dvor v Obci Čachtice

Dodávka techniky pre zberný dvor v Obci Čachtice

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka techniky pre separovaný zber odpadu v obci Čachtice. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky a technická špecifikácia je predmetom opisu zákazky, ktorý tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov. Súbor techniky pozostáva z poľnohospodárskych stroja, zariadení a mechanizmov určených pre zber a spracovanie separovaného odpadu.. Teleskopický manipulátor s návesom vrátane príslušenstva v počte 1 ks, bude slúžiť na zvážanie, nakladanie a vysýpanie odpadu z kontajnerov, na zbernom dvore. Ďalšie využitie stroja: pozhŕňanie konárov, nakladanie konárov do násypky štiepkovača a nakladanie podrvenej hmoty na vlečku.Naťahovací kontajner v počte 4 ks. Veľkoobjemový kontajner, bude slúžiť na zber objemného odpadu a odvoz zlisovaného odpadu na skládku odpadov.Stacionárny lis vrátane príslušenstva v počte 1 ks. Lis na triedený odpad s pripojovacím kontajnerom, bude slúžiť na zredukovanie objemu veľkoobjemového odpadu, zlisovaním do pripojeného kontajneru.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácií so záujemcami/uchádzačmi postupovať podľa § 20 zákona prostredníctvom rozhrania portálu EVO v slovenskom jazyku alebo v českom jazyku. 2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme EVO a pre elektronické predkladanie ponúk prostredníctvom systému EVO je potrebné vykonať registráciu do zákazky realizovanej prostredníctvom systému EVO. Metodika postupu na používanie systému EVO je uvedená na portáli UVO https://www.uvo.gov.sk/viacoisevo5f6.html. 3. Príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebným minimálnym technickým vybavením je: pripojenie na internet; internetový prehliadač Mozilla Firefox od verzie 4, MS Internet Explorer ver. 7 bez zapnutého módu kompatibility. Odporúčané je použiť, najnovšie verzie prehliadačov; - inštalačná podpora jazyka Java min. ver. 1.6 integrovaná s integrovaným prehliadačom (linka: Java). Odporúča sa v počítači mať nainštalovanú iba jednu podporu jazyka Java a všetky staršie verzie odstrániť; - v internetovom prehliadači nastavený jazyk slovenčina; - Adobe Acrobat Reader DC. 4. Súťažné podklady budú poskytnuté / sprístupnené záujemcom na portáli EVO, neobmedzený prístup k SP získa každý záujemca v systéme EVO bezplatne na stránke: www.uvo.gov.sk, resp. z profilu verejného obstarávateľa t.j. v elektronickom úložisku zriadeného ÚVOm podľa § 43 ods. 2 zákona o VO na: http://www.uvo.gov.sk/profily, verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. 5. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 6. Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme a manuál k vyplneniu JED je možné stiahnuť z webového sídla na nasledovnom odkaze: https://www.uvo.gov.sk/legislativametodikadohlad/ jednotnyeuropskydokument-%20pre%20verejne%20obstaravanie-553.html. JED musí byť podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača. 7. Typ zmluvy: Kúpna zmluva.