Vyhlásené obstarávanie

Oprava zapúzdrenej rozvodne R 400 kV VE Gabčíkovo po 30 rokoch prevádzky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
VODOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, ŠTÁTNY PODNIK
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
972 533,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50532400-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
19. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
28. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
27. Február 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Áno
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Oprava zapúzdrenej rozvodne R 400 kV VE Gabčíkovo po 30 rokoch prevádzky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vykonať servis, opravu celej zapúzdrenej rozvodne R400 kV VE Gabčíkovo v rozsahu odporúčania výrobcu po 30 ročnej prevádzke, s vypracovaním projektu k oprave. Opravu požadujeme vykonať na všetkých zariadeniach a častiach rozvodne R400 kV VE Gabčíkovo. Súčasťou dodávky je aj dodanie všetkého potrebného materiálu a originálnych náhradných dielov. Pred opravou a po oprave vykonať diagnostiku výkonových vypínačov, odpojovačov zemničov. Súčasťou opravy je aj manipulácia s plynom SF6 a diagnostika plynu SF6, vykonanie OPaOS zhotoviteľom, funkčné skúšky, uvedenie zariadenia do prevádzky v zmysle vyhlášky 508/2009 Z.z. Opravu rozvodne R400 kV bude potrebné zrealizovať do 28 dní v čase odstávky rozvodne R400 kV VEG , konkrétny dátum odstávky/ok bude oznámený po schválení plánu odstávok a to najneskôr 60 dní pred začiatkom odstávky.. Bližšie definovaný vo Zväzku 3 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia a výmena informácií v procese verejného obstarávania medzi obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa realizuje výhradne elektronicky prostredníctvom IS EVO. 2.Doručenie žiadosti o vysvetlenie odporúčame zaslať v predstihu aby bolo zabezpečená lehota na poskytnutie vysvetlenia a to najneskôr šesť dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 3. Obstarávateľ umožňuje vykonať obhliadku miesta plnenia, pričom záujem o obhliadku je potrebné oznámiť obstarávateľovi do 02.02.2022 do 24:00 hod. Záujemca o obhliadku zašle všeobecnú žiadosť prostredníctvom systému EVO v zmysle postupu uvedeného v bodoch 13.1 a 13.2, Zväzku 1, Súťažných podkladov. 4.Vyžaduje sa na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 30 000 EUR, podrobnosti uvedené v súťažných podkladoch (SP). 5.Z verejného obstarávania bude vylúčený uchádzač, ak budú naplnené skutočnosti podľa § 40 ods. 6 alebo 7 ZVO. 6. Obstarávateľ si vyhradzuje právo zmluvu nepodpísať, ak ponuka úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky, t.j. 972 533 EUR bez DPH. 7.Zákazka nie je rozdelená na časti, keďže predmet zákazky predstavuje jeden funkčný celok, kde je nevyhnutné aby práce prebiehali koordinovane, čo v prípade viacerých dodávateľov nie je zaručené. Zároveň v prípade porušení povinností zo zmluvy, môže mať dané porušenia vážny dopad na funkčnosť celej elektrárne VE Gabčíkovo vyrábať a dodávať elektrickú energiu, pričom je vhodné, aby zodpovednosť znášal poistený jeden subjekt, resp. skupina dodávateľov. 8. Termín dodania predmetu zákazky je do 18 mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvného vzťahu, pričom opravu je potrebné zrealizovať do 28 dní v čase odstávky rozvodne R400 kV VEG, konkrétny dátum odstávky/ok bude oznámený po schválení plánu odstávok a to najneskôr 60 dní pred začiatkom odstávky.