Vyhlásené obstarávanie

Zber, preprava, uloženie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zberných nádob a vyložených biodergadovateľných sáčkov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
745 689,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
21. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na online otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Prijaté ponuky bude posudzovať a vyhodnocovať komisia, zriadená pre tento účel. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Apríl 2022 až 31. December 2023

Výsledky

Zber, preprava, uloženie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zberných nádob a vyložených biodergadovateľných sáčkov

Opis obstarávania

Zber, preprava biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zberných nádob s objemom 240 litrov z hromadnej bytovej výstavby k. ú. Prievidza a vyložených biodegradovateľných sáčkov (objem 10 l) s obsahom biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu z individuálnej bytovej výstavby k. ú. Prievidza, vrátane jej mestských častí a to k. u. Veľká Lehôtka, k. ú. Malá Lehôtka, k. ú. Hradec a uloženie do zariadenia na spracovanie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky".. Zber, preprava biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zberných nádob s objemom 240 litrov z hromadnej bytovej výstavby k. ú. Prievidza a vyložených biodegradovateľných sáčkov (objem 10 l) s obsahom biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu z individuálnej bytovej výstavby k. ú. Prievidza, vrátane jej mestských častí a to k. u. Veľká Lehôtka, k. ú. Malá Lehôtka, k. ú. Hradec a uloženie do zariadenia na spracovanie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti "B.1 Opis predmetu zákazky".

Doplňujúce informácie

1.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému ERANET dostupného na https://prievidza.eranet.sk 2. Splnenie podmienok účasti možno preukázať Jednotným Európskym dokumentom (JED-om). 3. Po predložení JED môže verejný obstarávateľ kedykoľvek v priebehu postupu verejného obstarávania požiadať uchádzača o predloženie všetkých alebo niektorých podporných dokumentov preukazujúcich skutočnosti uvedené v JED nevyhnutných na zabezpečenie riadneho vykonania postupu verejného obstarávania. Podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní je uchádzač povinný doručiť príslušné doklady verejnému obstarávateľovi do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak verejný obstarávateľ neurčil dlhšiu lehotu. 4.Vyhodnocovanie ponúk vykoná komisia podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuky v súlade s §66 ods. 7 a §55 ods. 1, t.j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční až po vyhodnotení ponúk podľa §53 u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste. 5. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.