Vyhlásené obstarávanie

Revízie tlakových zariadení


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
182 735,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71630000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
9. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
30. September 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky. Miesto on-line sprístupnenia ponúk je na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/16476/summary
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Revízie tlakových zariadení

Revízie tlakových zariadení

Revízie tlakových zariadení

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok a zabezpečenie opakovaných úradných skúšok (ďalej len "OP" a "OS" a "OÚS") pre revíziu tlakových vyhradených technických zariadení (ďalej len "VTZ"). Vykonávanie OP/OS/OÚS VTZ tlakových v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 508/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia (ďalej len "vyhláška č. 508/2009 Z. z.") v platnom znení na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je definované v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie OP, a OS a OÚS pre revíziu tlakových VTZ. Vykonávanie OP/OS/OÚS VTZ tlakových v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 508/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia v platnom znení na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je definované v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie OP, a OS a OÚS pre revíziu tlakových VTZ. Vykonávanie OP/OS/OÚS VTZ tlakových v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 508/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia v platnom znení na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je definované v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie OP, a OS a OÚS pre revíziu tlakových VTZ. Vykonávanie OP/OS/OÚS VTZ tlakových v zmysle vyhlášky Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 508/2009 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci s technickými zariadeniami tlakovými, zdvíhacími, elektrickými a plynovými a ktorou sa ustanovujú technické zariadenia, ktoré sa považujú za vyhradené technické zariadenia v platnom znení na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je definované v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Postup vo verejnom obstarávaní: podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska podľa § 112 až § 114 ZVO. 2. Spôsob vyhodnotenia ponúk: Verejný obstarávateľ podľa § 112 ods. 6 ZVO rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. V súlade s § 55 ods. 1 Zákona sa bude vyhodnotenie týkať uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 3. Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 3.1 Uchádzač si môže prevziať súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/profily/- /profil/pzakazky/9127, alebo 3.2 v editovateľnej podobe na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/16476/summary. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v Súťažných podkladoch v časti A.1 Pokyny pre uchádzačov. 4. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com/sk/tender/16476/summary), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli v systéme JOSEPHINE tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemci/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať, sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 5. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou. Výška zábezpeky je stanovená v závislosti od predložených ponúk. Uchádzač, ktorý predloží ponuku len na plnenie: a) prvej časti predmetu zákazky zloží zábezpeku vo výške 1 300,00 EUR (slovom: jedentisíctristo eur) b) druhej časti predmetu zákazky zloží zábezpeku vo výške 2 000,00 EUR (slovom: dvetisíc eur) c) tretej časti predmetu zákazky zloží zábezpeku vo výške 1 600,00 EUR (slovom: jedentisícšesťsto eur) Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 15 Zábezpeka časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6. Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Rámcovej dohody uvedenú v bode 29 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritéria na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených.