Vyhlásené obstarávanie

Projektová dokumentácia v koncepte BIM „KNsP Čadca - Novostavba nájomného bytového domu“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
133 136,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71242000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
8. Február 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
8. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
31. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní /sprístupnení ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou písomne splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie, ak sa preukáže preukazom totožnosti. Verejný obstarávateľ otváranie ponúk zabezpečí aj prostredníctvom on-line sprístupnenia ponúk uchádzačom, prostredníctvom funkcionality IS.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Projektová dokumentácia v koncepte BIM „KNsP Čadca - Novostavba nájomného bytového domu“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky Projektová dokumentácia v koncepte BIM KNsP Čadca - Novostavba nájomného bytového domu je vypracovanie projektovej dokumentácie v koncepte BIM pre UR a SP v podrobnostiach realizačného projektu vrátane inžinierskej činnosti a odborného autorského dohľadu v zmysle členenia predmetu zákazky pre novostavbu bytového domu. Bytový dom bude slúžiť predovšetkým pre zamestnancov KNsP Čadca. Plánovaný objekt má stáť v areáli KNsP Čadca, na parcele 1207/1, v katastrálnom území Čadca, parcela je zapísaná na liste vlastníctva č. 2767, vlastníkom je Žilinský samosprávny kraj, v správe KNsP Čadca. Objekt bude v plnej miere funkčne využívaný ako bytový dom. Navrhovaný objekt bude štvorpodlažný, bez podpivničenia a bez výťahu. Celkom bude mať objekt 22 bytov, každý bude mať vlastnú pivničnú kobku. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti ,,B1 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY a v architektonickej štúdii.. Predmetom zákazky Projektová dokumentácia v koncepte BIM KNsP Čadca - Novostavba nájomného bytového domu je vypracovanie projektovej dokumentácie v koncepte BIM pre UR a SP v podrobnostiach realizačného projektu vrátane inžinierskej činnosti a odborného autorského dohľadu v zmysle členenia predmetu zákazky pre novostavbu bytového domu. Bytový dom bude slúžiť predovšetkým pre zamestnancov KNsP Čadca. Plánovaný objekt má stáť v areáli KNsP Čadca, na parcele 1207/1, v katastrálnom území Čadca, parcela je zapísaná na liste vlastníctva č. 2767, vlastníkom je Žilinský samosprávny kraj, v správe KNsP Čadca. Objekt bude v plnej miere funkčne využívaný ako bytový dom. Navrhovaný objekt bude štvorpodlažný, bez podpivničenia a bez výťahu. Celkom bude mať objekt 22 bytov, každý bude mať vlastnú pivničnú kobku. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti ,,B1 OPIS PREDMETU ZÁKAZKY a v architektonickej štúdii.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky nadlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.uvo.gov.sk. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal záujemca/uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené v aktuálnych príručkách na https://www.uvo.gov.sk 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 4. Verejný obstarávateľ odporúča vykonať obhliadku miesta poskytovania služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 2 000 Eur. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch. 7. Realizácia naviac prác/služieb. Verejný obstarávateľ pripúšťa možnosť potreby vykonania naviac prác/služieb. Zmena zmluvy na realizáciu naviac prác/služieb bude uzavretá podľa §18 ZoVO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neuzatvoriť zmluvu v prípade nezískania dostatku finančných prostriedkov. 8. Predzmluvné podmienky: Verejný obstarávateľ neposkytne úspešnému uchádzačovi zálohy ani preddavky na uskutočnenie služieb. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona. 9. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy nie je predmetné VO zelené, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.