Vyhlásené obstarávanie

Ekologické automobily


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
26 699 591,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34110000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
16. Február 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Marec 2022
Dátum otvárania ponúk:
14. Marec 2022
Ponuka musí platiť do:
30. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality systému JOSEPHINE na to určenej umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Ekologické automobily

Ekologické automobily

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie ekologických automobilov s elektrickým pohonom (EV) a s plug-in hybridným pohonom (PHEV).. Predmetom časti č. 1 zákazky je dodanie: 100 ks Elektromobilov typu Hatchback, z toho 83 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 17 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.Predmetom časti č. 2 zákazky je dodanie: 15 ks Elektromobilov typu SUV, z toho 10 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 5 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.Predmetom časti č. 3 zákazky je dodanie: 10 ks Elektromobilov typu dodávka, z toho 5 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 5 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.Predmetom časti č. 4 zákazky je dodanie 100 ks automobilov s plug-in hybridným pohonom typu sedan. Z toho 80 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 20 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.Predmetom časti č. 5 zákazky je dodanie 100 ks automobilov s plug-in hybridným pohonom typu SUV. Z toho 80 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 20 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.Predmetom časti č. 6 zákazky je dodanie 180 ks automobilov s plug-in hybridným pohonom typu hatchback. Z toho 147 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 33 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.Predmetom časti č. 7 zákazky je dodanie 360 ks automobilov s plug-in hybridným pohonom typu kombi. Z toho 300 ks vozidiel bude dodaných priamo na základe uzavretej zmluvy a budú financované z prostriedkov Plánu obnovy a odolnosti. 60 ks vozidiel môže byť dodaných na základe samostatných objednávok verejného obstarávateľa počas 24 mesiacov, a to v závislosti od potrieb a finančných možností.

Doplňujúce informácie

1. Verejná súťaž sa realizuje postupom podľa § 66 ods. 7 druhá veta zákona. 2. Verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním. 3. Verejné obstarávanie nie je obstarávaním inovácií. 4. Verejné obstarávanie nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v predmetnom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) zákona. 7. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje - pri časti č. 1 vo výške 70 000 EUR, - pri časti č. 2 vo výške 10 000 EUR, - pri časti č. 3 vo výške 5 000 EUR, - pri časti č. 4 vo výške 70 000 EUR, - pri časti č. 5 vo výške 80 000 EUR, - pri časti č. 6 vo výške 100 000 EUR, - pri časti č. 7 vo výške 150 000 EUR. Podrobnosti o zložení zábezpeky ponuky sú uvedené v súťažných podkladoch. 8. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami / uchádzačmi postupovať v zmysle § 20 zákona prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami / uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. JOSEPHINE je na účely tohto verejného obstarávania softvér pre elektronizáciu zadávania verejných zákaziek. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com. 9. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. Súťažné podklady a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie budú verejným obstarávateľom zverejnené v systéme JOSEPHINE na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/17159/summary. 10. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ tieto dokumenty záujemcom nezasiela. Zároveň verejný obstarávateľ v Profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie http://www.uvo.gov.sk/profily/- /profil/pdetail/239 uverejňuje priamy odkaz na informácie a dokumenty na adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/17159/summary. 11. Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk.