Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia zastávok verejnej dopravy a informačných systémov - II. etapa: Stavebné práce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
353 204,81
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233220-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
4. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Košice, Magistrát mesta Košice. Trieda SNP 48/A, Košice, blok D, 3 poschodie, miestnosť č. 310.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v elektronickej podobe a zároveň bude umožnené uchádzačom zúčastniť sa otvárania obálok osobne. Pri osobnom otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý oprávnený uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Pri elektronickom otváraní ponúk sa oprávnená osoba uchádzača môže prihlásiť zo svojho počítača do systému JOSEPHINE a nastavením sa na príslušnú zákazku.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Modernizácia zastávok verejnej dopravy a informačných systémov - II. etapa: Stavebné práce

Opis obstarávania

Stavebné práce zahŕňajú stavebné úpravy samotného pruhu zastávok, nástupných plôch s vytvorením bezbariérového prístupu v zmysle platnej legislatívy, vybavenie zastávok oznamovacími prostriedkami, riešenie prechodov pre chodcov s prvkami pre nevidiacich a príslušného osvetlenia prechodov pre chodcov, spätná úprava dotknutých plôch, vodorovné dopravné značenie vrátane dodávok súvisiacich stavebných výrobkov a materiálov s ich dopravou na miesto použitia, geodetického zamerania, vypracovanie harmonogramu stavebných prác, umiestnenie dočasného dopravného značenia, vyhotovenie dokumentácie po realizácii prác, a. i. súvisiace práce.. Stavebné práce zahŕňajú stavebné úpravy samotného pruhu zastávok, nástupných plôch s vytvorením bezbariérového prístupu v zmysle platnej legislatívy, vybavenie zastávok oznamovacími prostriedkami, riešenie prechodov pre chodcov s prvkami pre nevidiacich a príslušného osvetlenia prechodov pre chodcov, spätná úprava dotknutých plôch, vodorovné dopravné značenie vrátane dodávok súvisiacich stavebných výrobkov a materiálov s ich dopravou na miesto použitia, geodetického zamerania, vypracovanie harmonogramu stavebných prác, umiestnenie dočasného dopravného značenia, vyhotovenie dokumentácie po realizácii prác, a. i. súvisiace práce - bližšia špecifikácia je uvedená v návrhu zmluvy o dielo a jej prílohách, v Dokumentácii pre realizáciu stavby (stavebné úpravy): Modernizácia zastávok verejnej dopravy a informačných systémov, II. etapa, vypracovanej spoločnosťou ISPO spol. s r. o. inžinierske stavby, Slovenská 86, 080 01 Prešov (ďalej len DRS), vrátane výkazu výmer, ktorá je prílohou súťažných podkladov a v Opise predmetu zákazky - príloha č.1 k návrhu Zmluvy o dielo.

Doplňujúce informácie

1. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií, ani obstarávaním zameraným na sociálny aspekt. 2. Verejný obstarávateľ uplatňuje podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov. 3. V súlade s § 56 ods. 15 zákona č. 343/2015 Z. z. v znení neskorších predpisov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 ods. 8, 10 až 11 citovaného zákona na viac ako 10 pracovných dní.