Vyhlásené obstarávanie

Mostové váhy


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Banskobystrická regionálna správa ciest, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
51 600,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42923200-4
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. August 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
16. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
16. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Uvedená lehota sa týka otvárania častí ponúk s označením "Ostatné", ktoré je neverejné a ktoré sa uskutoční v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Otváranie časti ponúk s označením "Kritériá" bude vzhľadom k použitiu elektronickej aukcie neverejné, uskutoční sa v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní a v lehote podľa zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie časti ponúk označené ako "Ostatné" a časti ponúk označené ako "Kritériá" sa uskutoční na adrese: Úrad Banskobystrického samosprávneho kraja, Námestie SNP č. 23 , 974 01 Banská Bystrica, II. posch. č. dverí 306.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kúpa nového tovaru, mostových váh, vrátane dopravy do miesta dodania, vypracovanie projektovej dokumentácie na uskutočnenie stavebných prác, ktoré je potrebné vykonať pred vlastným nainštalovaním váhy ( pomocné stavebné práce vykoná verejný obstarávateľ na vlastné náklady), kompletná inštalácia zariadení (osadenie, zabudovanie), uvedenie do prevádzky, kalibrácia, dodania technickej dokumentácie a návodu (návodov) na obsluhu, zaškolenia obslužného personálu a výkonu záručného servisu na predmet zákazky. Mostové váhy sa požadujú ako nízkonájazdové mostové váhy z prefabrikovaných železobetónových mostov, vhodné pre zapustené aj nájazdové verzie konštrukčne vyhotovené a prispôsobené na váženie jazdných súprav s naloženým tovarom. Bližšia špecifikácia je uvedená v prílohe súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. V bode II.3 Trvanie zmluvy alebo lehota dodania tejto výzvy je uvedené predpokladané obdobie začatia trvania zmluvy. Toto obdobie začatia trvania zmluvy je len orientačné a závisí od dĺžky trvania procesu predmetného verejného obstarávania. Verejný obstarávateľ si týmto vyhradzuje právo uzavrieť zmluvu v termíne v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní podľa ukončenia verejného obstarávania na výber dodávateľa na daný predmet zákazky. Zmluva sa uzatvorí na dobu určitú, a to odo dňa nadobudnutia jej účinnosti až do 31.12.2015. Predmet zákazky bude dodávaný na základe objednávok kupujúceho počas účinnosti zmluvy, t.j. odo dňa nadobudnutia jej účinnosti až do 31.12.2015. 2.Verejný obstarávateľ poskytne súťažné podklady každému záujemcovi, ktorý v stanovenej lehote doručí písomnú žiadosť o súťažné podklady poštou, osobne alebo e-mailom na adresu kontaktného miesta. Súťažné podklady budú poskytnuté elektronicky (e-mailom v pdf. formáte) alebo poštou podľa požiadaviek každého záujemcu. Žiadosť o súťažné podklady musí obsahovať minimálne obchodné meno, sídlo záujemcu, názov zákazky, adresu pre poštový styk, číslo telefónu a e-mailovú adresu, na ktorú si žiada zaslať súťažné podklady. V prípade poskytnutia súťažných podkladov e-mailom je záujemca povinný zaslať spätný e-mail, v ktorom písomne potvrdí prevzatie súťažných podkladov. V prípade zaslania žiadosti o súťažné podklady e-mailom sa nevyžaduje dodatočné potvrdenie poštovou zásielkou. Súťažné podklady zaslané e-mailom sa považujú za rovnako platné a rovnocenné ako súťažné podklady zaslané v tlačovej forme poštou. 3. Podľa § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní splnenie podmienok účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača alebo záujemcu, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom.