Vyhlásené obstarávanie

ServiceDesk


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Košice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
363 916,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72263000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

ServiceDesk

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je návrh a implementácia platformy systému pre riadenie požiadaviek, zmien, znalostí anezhôd uverejného obstarávateľa a v organizáciách mesta Košice vrátane projektového riadenia. Súčasťou predmetu zákazky je aj poskytovanie postimplementačnej podpory pre dodané riešenie počas 4 rokov odo dňa jeho uvedenia do prevádzky a dodanie licencií na používanie dodaného riešenia.. Predmetom zákazky je návrh a implementácia platformy systému pre riadenie požiadaviek, zmien, znalostí a nezhôd uverejného obstarávateľa a v organizáciách mesta Košice vrátane projektového riadenia. Súčasťou predmetu zákazky je aj poskytovanie postimplementačnej podpory pre dodané riešenie počas 4 rokov odo dňa jeho uvedenia do prevádzky a dodanie licencií na používanie dodaného riešenia. Podrobnejšie informácie sú uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 10.000,- EUR (slovom: desaťtisíc eur). Zábezpeku je možné zložiť formou zloženia finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa, predložením bankovej záruky alebo predložením poistenia záruky. Podrobnosti o podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii suchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať vzmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom auchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Návod na používanie systému je dostupný na webovom sídle portálu JOSEPHINE (http://files.nar.cz/docs/josephine/sk/Skrateny_navod_ucastnik.pdf). 3.Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 4. Verejný obstarávateľ bude aplikovať pri vyhodnotení ponúk postup v zmysle § 66 ods. 7 ZVO v spojení s príslušnými časťami § 55 ods. 1 ZVO, tzv. reverznú verejnú súťaž. 5. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty a ani zelené obstarávanie. 6. Verejný obstarávateľ vyhodnotí splnenie podmienok účasti vsúlade sustanoveniami § 40 ZVO. Verejný obstarávateľ vylúči zo súťaže uchádzača, ak bude naplnená niektorá z podmienok uvedených v ustanovení § 40 ods. 6 ZVO. 7. Verejný obstarávateľ v súvislosti Jednotným európskym dokumentom obmedzuje informácie požadované na preukázanie splnenia podmienky účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti, týkajúce sa ekonomického a finančného postavenia atechnickej alebo odbornej spôsobilosti.