Vyhlásené obstarávanie

Servis a údržba systému cestných meteorologických zariadení Vaisala


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská správa ciest
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
390 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50230000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
2. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
31. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude realizované verejne a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, pričom títo sa musia preukázať dokladmi uvedenými v súťažných podkladoch (preukazom totožnosti a/alebo dokladom uchádzača o oprávnení podnikať a splnomocnenec aj plnomocenstvom).
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Servis a údržba systému cestných meteorologických zariadení Vaisala

Opis obstarávania

Predmet zákazky sa skladá z dvoch častí: - Profylaktické činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala - Servisné činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala Profylaktické činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala Profylaktické činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení typu Vaisala predstavujú činnosti vykonávané dvakrát ročne (okrem revízie NN prípojky k jednotlivým zariadeniam tu bude výkon jedenkrát za štyri roky) po skončení zimného obdobia, t.j. v termíne do 31.05. príslušného kalendárneho roka a pred zimným obdobím, t.j. v termíne do 15.10. príslušného kalendárneho roka. Profylaktickými činnosťami sa zabezpečuje správny a funkčný chod všetkých komponentov zariadení. Servisné činnosti na systéme cestných meteorologických zariadeniach Vaisala predstavujú výmenu nefunkčných, resp. poškodených komponentov zariadení, t.j. pozostávajú z demontáže nefunkčného, resp. poškodeného komponentu, dodávky a montáže nového funkčného komponentu, resp. z opravy nefunkčného resp. poškodeného komponentu.. Predmet zákazky sa skladá z dvoch častí: - Profylaktické činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala - Servisné činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala Profylaktické činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala Profylaktické činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení typu Vaisala predstavujú činnosti vykonávané dvakrát ročne (okrem revízie NN prípojky k jednotlivým zariadeniam tu bude výkon jedenkrát za štyri roky) po skončení zimného obdobia, t.j. v termíne do 31.05. príslušného kalendárneho roka a pred zimným obdobím, t.j. v termíne do 15.10. príslušného kalendárneho roka. Profylaktickými činnosťami sa zabezpečuje správny a funkčný chod všetkých komponentov zariadení. Ide o nasledovné úkony, ktoré budú vykonávané v závislosti od konfigurácie konkrétnych zariadení, ktoré sú uvedené v časti B, bod B.1.1 súťažných podkladov Servisné činnosti na systéme cestných meteorologických zariadení Vaisala Servisné činnosti na systéme cestných meteorologických zariadeniach Vaisala predstavujú výmenu nefunkčných, resp. poškodených komponentov zariadení, t.j. pozostávajú z demontáže nefunkčného, resp. poškodeného komponentu, dodávky a montáže nového funkčného komponentu, resp. z opravy nefunkčného resp. poškodeného komponentu. Jednotlivé komponenty pre tieto činnosti sú uvedené v časti B, bod B.1.2 súťažných podkladov

Doplňujúce informácie

(1)Zákazka bude zadaná postupom verejnej súťaže podľa § 66 ZVO, a to ako reverzná verejná súťaž podľa § 66 ods. 7 ZVO (vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk). (2)Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov, súvisiacich s týmto oznámením znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. (3)Verejný obstarávateľ je povinný zrušiť vyhlásený postup zadávania zákazky v prípadoch stanovených ZVO. Verejný obstarávateľ môže zrušiť verejné obstarávanie alebo jeho časť aj vtedy, ak sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ak sa v priebehu postupu verejného obstarávania vyskytli dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, najmä ak sa zistilo porušenie ZVO, ktoré má alebo by mohlo mať zásadný vplyv na výsledok verejného obstarávania, ak nebolo predložených viac ako dve ponuky alebo ak navrhované ceny v predložených ponukách sú vyššie ako predpokladaná hodnota. Ak bola predložená len jedna ponuka a verejný obstarávateľ nezrušil verejné obstarávanie alebo jeho časť, je povinný zverejniť v profile odôvodnenie, prečo verejné obstarávanie nezrušil. (4)Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude výlučne v slovenskom jazyku a písomnou formou prostredníctvom komunikačného modulu systému EVO. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. V prípade preukázateľného výpadku a/alebo nedostupnosti systému EVO možno komunikáciu medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi uskutočňovať aj písomne. Bližšie informácie o komunikácii sú uvedené v súťažných podkladoch. (5)Ak uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti prostredníctvom Jednotného európskeho dokumentu v časti IV Jednotného európskeho dokumentu môže vyplniť len oddiel : GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely častí IV Jednotného európskeho dokumentu. (6)Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti je uvedené v súťažných podkladoch. (7)Verejný obstarávateľ požaduje pri predkladaní ponuky v systéme EVO vyplniť štruktúru ponuky, pričom v štruktúrovanom kritériu je potrebné uviesť celkovú cenu za predmet zákazky vrátane DPH.