Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu v obci Hencovce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hencovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
315 594,54
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
21. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
15. Marec 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ponuky sa budú otvárať / on line sprístupňovať v sídle verejného obstarávateľa. . Miestom otvárania, on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/sk/tender/19414/summary (totožná záložka ako pri predkladaní ponúk).
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania / on-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti budovy obecného úradu v obci Hencovce

Opis obstarávania

Predmetom architektonicko-stavebného návrhu je zateplenie fasády, sokla a stropu pod povalou, výmena okien, vonkajších dverí, rekonštrukcia iteriérového osvetlenia, inštalácia núteného vetrania a modernizácia zariadení TZB ako aj inštalácia fotovoltaiky a stojanovej nabíjacej stanice pre elektromobil .. Predmetom architektonicko-stavebného návrhu je zateplenie fasády, sokla a stropu pod povalou, výmena okien, vonkajších dverí, rekonštrukcia iteriérového osvetlenia, inštalácia núteného vetrania a modernizácia zariadení TZB ako aj inštalácia fotovoltaiky a stojanovej nabíjacej stanice pre elektromobil . Stavba je členená na stavebné objekty - počet riešených objektov: SO 01 ZNÍŽENIE ENERGETICKEJ NÁROČNOSTI BUDOVY pozostávajúci z Zateplenie obvodového plášťa Ostatné práce Zateplenie strešného plášťa Výmena výplní otvorov Ostatné práce súvisiace s ELI a ZTI Hydraulické vykurovanie UK Strojovňa Odberné plynové zariadenie VZT ELI - Elektroinštalácia Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane požiadaviek a špecifikácií jednotlivých stav. prác, ktoré sú predmetom zákazky, tvorí časť súťažných podkladov B1. Opis predmetu zákazky a spôsob určenia ceny Množstvo a rozsah predmetu zákazky, ktoré tvoria predmet zákazky ako celok, je presne uvedený a špecifikovaný v súťažných podkladoch v Prílohe č. 5-1 Projektová dokumentácia a v Prílohe č. 5-2 Výkaz výmer a sú záväzne pre určenie rozsahu predmetu zákazky a pre určenie ceny za dielo.

Doplňujúce informácie

1.V zmysle § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk. 2.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému Josephine; Podrobnejšie informácie ohľadom komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Pravidlá pre doručovanie: zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme Josephine považuje okamih jej odoslania v systéme Josephine a to v súlade s funkcionalitou systému. 4.Ponuka bude vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému Josephine umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/ 5.Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Autentifikácia je podrobne uvedená v súťažných podkladoch. 6.Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v profile verejného obstarávateľa umiestnenom na webovej adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/7439 , čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k podkladom. 7.Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky a to vo výške 7 000,00 Eur. Podrobný spôsob zloženia zábezpeky je uvedený v súťažných podkladoch. Zloženie zábezpeky preukážu uchádzači v ponukách. 8.Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 9. Verejný obstarávateľ má právo bez akýchkoľvek sankcií odstúpiť od zmluvy s úspešným uchádzačom (zhotoviteľom) ak nedošlo k plneniu zo zmluvy a to v prípade, ak na plnenie predmetu zmluvy nebude poskytnutý NFP . Vzhľadom na technické špecifikácie predmetu zákazky a podmienky plnenia zmluvy verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie.