Vyhlásené obstarávanie

Zlepšenie vzdelávacej infraštruktúry Strednej priemyselnej školy strojníckej, Duklianska 1, Prešov - stavba


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Stredná priemyselná škola strojnícka
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 133 752,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214220-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
5. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
31. August 2023
Miesto otvárania ponúk:
MP Profit PB, s.r.o. Hliníky 712/25 017 01 Považská Bystrica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné a obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, otváranie ponúk bude prebiehať on-line sprístupnením (tzn. že ponuky v rozsahu poskytovaných informácií budú elektronicky sprístupnené uchádzačom v momente ich otvorenia komisiou) prostredníctvom portálu www.ezakazky.sk.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zlepšenie vzdelávacej infraštruktúry Strednej priemyselnej školy strojníckej, Duklianska 1, Prešov - stavba

Opis obstarávania

Stavebné práce určené na rekonštrukciu striech, modernizáciu sociálnych zariadení a elektroinštaláciu. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.. Cieľom rekonštrukcie jednotlivých striech objektu je odstránenie funkčných porúch strešného plášťa spôsobených nedostatočnou údržbou, vplyvom poveternostných javov a času, zníženie prevádzkových nákladov objektu a predĺženie celkovej životnosti stavby. Bližšie informácia sú uvedené v súťažných podkladoch.Modernizácia sociálnych zariadení: Jedná sa o rekonštrukciu stavby V rámci vzduchotechniky je riešené: Odvetranie sociálnych zariadení Odvetranie vybraných miestností Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Elektroinštalácia: Pre predmetné objekty areálu SPŠ je riešený návrh vnútorných silnoprúdových rozvodov v rozsahu: - hlavné osvetlenie - núdzové osvetlenie objektu - zásuvkové a motorické rozvody - vnútorný ochranný systém pospájania - hlavné a podružné rozvádzače Pre predmetné objekty areálu SPŠ je riešený návrh vnútorných slaboprúdových rozvodov v rozsahu: - elektrická požiarna signalizácia (EPS) - hlasová signalizácia požiaru (HSP) a školský rozhlas (ŠR) - elektrická zabezpečovacia signalizácia (EZS) Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk. 2. Súťažné podklady budú každému záujemcovi k dispozícii na komunikačnom elektronickom portáli bez obmedzenia na adrese: https://www.ezakazky.sk/MPProfitPB/index.cfm?module=customer&page=ShowProfile&ItemID=91646872& 3. Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 ZVO. 4. Záujemcovi budú sprístupnené súťažné podklady a všetky ďalšie dokumenty súvisiace so súťažnými podkladmi určené verejným obstarávateľom pre vypracovanie ponuky v elektronickom systéme www.ezakazky.sk. 5. V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie alebo iných dokumentov poskytnutých obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, podľa zákona môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať v zákonnej lehote určené zákonom o verejnom obstarávaní o ich vysvetlenie priamo prostredníctvom elektronického systému www.ezakazky.sk. Žiadosť o vysvetlenie musí byť doručená v primeranej lehote určenej zákonom prostredníctvom elektronického komunikačného portálu www.ezakazky.sk. Nepostačuje, aby žiadosť bola doručená na emailovú adresu kontaktnej osobe obstarávateľa. Vyššie uvedený postup platí aj v prípade, ak hospodársky subjekt získa súťažné podklady z Profilu obstarávateľa alebo iným spôsobom. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie, na iný spôsob komunikácie obstarávateľ nebude brať zreteľ ak obstarávateľ v súťažných podkladov neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. 6. Podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi obstarávateľ uvádza v súťažných podkladoch. Z uvedeného dôvodu bol v texte Oznámenia uvedený iba komunikačný portál a základné pravidlá vyžiadania podkladov či požiadania o vysvetlenie. Uchádzač vo svojej ponuke predloží splnenie podmienok účasti, čestné vyhlásenia, požiadavky na predmet zákazky bližšie uvedené v súťažných podkladov a iné dokumenty vyžadované v súťažných podkladoch. Obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 7. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje pre časť 1: vo výške 20 000,00 EUR. pre časť 2:nevyžaduje sa pre časť 3: vo výške 30 000,00 EUR Ostatné informácie a podmienky zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 8. Elektronickými platbami sa rozumie bankový prevod cez internetbanking