Vyhlásené obstarávanie

Monitoring zložiek životného prostredia diaľnice D1 Bratislava - Senec, 1. úsek


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
246 307,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71313450-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
5. Apríl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
11. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
11. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 65

Výsledky

Monitoring zložiek životného prostredia diaľnice D1 Bratislava - Senec, 1. úsek

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je monitoring vplyvu stavby na vybrané zložky životného prostredia - biota, povrchové vody, podzemné vody a hluk počas výstavby diaľnice a po uvedení diaľnice do prevádzky, v úseku D1 Bratislava - Senec, 1. úsek. Monitoring vplyvu stavby počas výstavby je zameraný na elimináciu vplyvov z výstavby z hľadiska hlukovej záťaže na obyvateľstvo, sledovanie kvality povrchových a podzemných vôd, ale aj vplyvov na migráciu obojživelníkov v blízkom vodnom toku. Monitoring počas prvého roka prevádzky má za účel zhodnotiť stav jednotlivých zložiek životného prostredia po realizácii stavby, potvrdiť dodržiavanie hygienických limitov daných legislatívou, prípadne navrhnúť opatrenia na zmiernenie potenciálne pretrvávajúceho nevyhovujúceho stavu.. Predmetom zákazky je monitoring vplyvu stavby na vybrané zložky životného prostredia - biota, povrchové vody, podzemné vody a hluk počas výstavby diaľnice a po uvedení diaľnice do prevádzky, v úseku D1 Bratislava - Senec, 1. úsek. Monitoring vplyvu stavby počas výstavby je zameraný na elimináciu vplyvov z výstavby z hľadiska hlukovej záťaže na obyvateľstvo, sledovanie kvality povrchových a podzemných vôd, ale aj vplyvov na migráciu obojživelníkov v blízkom vodnom toku. Monitoring počas prvého roka prevádzky má za účel zhodnotiť stav jednotlivých zložiek životného prostredia po realizácii stavby, potvrdiť dodržiavanie hygienických limitov daných legislatívou, prípadne navrhnúť opatrenia na zmiernenie potenciálne pretrvávajúceho nevyhovujúceho stavu.

Doplňujúce informácie

1/ Postup vo verejnom obstarávaní: verejná súťaž podľa § 66 ods. 7 ZVO druhá veta: " ... vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk". V súlade s § 55 ods. 1 ZVO sa bude vyhodnotenie týkať uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 2/ Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 2.1 z profilu verejného obstarávateľa umiestneného na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/9127, 2.2 elektronicky v editovateľnej podobe prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, ktorej webová aplikácia je umiestnená na doméne https://josephine.proebiz.com. Súťažné podklady k predmetnej zákazke sú dostupné na nasledovnom odkaze: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/19044/summary. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A.1 Pokyny uchádzačov súťažných podkladov. 3/ Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemcovia/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať, sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 4/ Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 12 000,00 EUR (slovom: dvanásťtisíc eur). Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 15 Zábezpeka časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 5/ Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Zmluvy o dielo uvedenú v bode 29 Uzavretie Zmluvy časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6/ Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených.