Vyhlásené obstarávanie

Multifunkčné zariadenia s riadiacim a monitorovacím systémom tlače – systémový dizajn


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
138 102,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30100000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Apríl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
29. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky sa predkladajú prostredníctvom IS EVO, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctvom funkcionality IS EVO všetkym uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Multifunkčné zariadenia s riadiacim a monitorovacím systémom tlače – systémový dizajn

Opis obstarávania

Multifunkčné zariadenia s riadiacim a monitorovacím systémom tlače systémový dizajn. Predmetom zákazky je nákup a komplexná dodávka výpočtovej techniky s riadiacim a monitorovacím systémom tlače a s tým súvisiace inštalácie a záručný servis. Súčasťou predmetu zákazky je komplexné zabezpečenie služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miest plnenia a balenia. Náklady na dopravu, balenie a ostatné náklady spojené s dodaním tovaru majú byť súčasťou kúpnej ceny.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS EVO (systém EVO ver. 18.0) https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. 2.Postup záujemcu/uchádzača je upravený v príručkách pre záujemcu/uchádzača, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS EVO v časti Príručky (link: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html). 3.V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na e-mailovej adrese helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 4. Zákazka sa realizuje podľa postupom podľa § 112 ods. 7 písm.b) zákona, tzv. super reverznej súťaže. (Ak verejný obstarávateľ nepoužije elektronickú aukciu, môže rozhodnúť, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk). Kritérium na vyhodnotenie ponúk je najnižši cena za predmet zákazky. 5. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu si záujemcovia alebo uchádzači stiahnuť do svojho počítača formulár pre hlásenie porúch (porucha.rtf), ktorý je zverejnený na stránke portálu EVO https://www.evo.gov.sk v položke menu Hlásenie porúch a formulár elektronicky zaslať na e-mailovú adresu helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6.Splnenie podmienky účasti može uchádzač preukázať JED podľa § 39 zákona, alebo čestným vyhlásením podľa § 114 zákona, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 7. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodárstku súťaž 8.V prípade, ak uchádzač využije pri plnení zmluvy subdodávateľov (§ 41 zákona), bude víťazný uchádzač povinný pred uzavretím zmluvy preukázať, že ním navrhovaný subdodávateľ spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia a neexistujú u neho dôvody na vyúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7.