Vyhlásené obstarávanie

Nová digitálna telefónna ústredňa a upgrade siete


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
974 079,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32550000-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
1. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2023
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods.3 (elektronická aukcia) zákona o verejnom obstarávaní neverejné t.j. vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela . Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 60

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia komunikačného systému - Digitálnej telefónnej ústredne vrátane súvisiacej infraštruktúry ( práce na komunikačnom systéme, aktívna infraštruktúra potrebná na nasadenie VoIP, práce na aktívnej infraštruktúre, pasívna infraštruktúra na nasadenie VoIP spoločne s prácami). Dodávka HW a SW vrátane všetkých potrebných licencií pre prevádzkovanie systému počas celej životnosti dodaných zariadení, technológii a softvéru. Inštalačné práce a odborné nasadenie dodaného systému a aktívnej, pasívnej infraštruktúry vrátane zariadení a prac potrebných pre požadovane funkcionality systému . Servisná podpora na 60 mesiacov ( servisná podpora dodávateľa vrátane upgradu na najnovšiu verziu počas celej doby trvania zmluvného vzťahu , pravidelné ročné profylaktické prehliadky). Dodávka a inštalácia komunikačného systému - Digitálnej telefónnej ústredne vrátane súvisiacej infraštruktúry ( práce na komunikačnom systéme, aktívna infraštruktúra potrebná na nasadenie VoIP, práce na aktívnej infraštruktúre, pasívna infraštruktúra na nasadenie VoIP spoločne s prácami). Dodávka HW a SW vrátane všetkých potrebných licencií pre prevádzkovanie systému počas celej životnosti dodaných zariadení, technológii a softvéru. Inštalačné práce a odborné nasadenie dodaného systému a aktívnej, pasívnej infraštruktúry vrátane zariadení a prac potrebných pre požadovane funkcionality systému Servisná podpora na 60 mesiacov ( servisná podpora dodávateľa vrátane upgradu na najnovšiu verziu počas celej doby trvania zmluvného vzťahu , pravidelné ročné profylaktické prehliadky) Bližšie informácie k opisu obstarávania sú v časti B.1 Opis predmetu zákazky Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Zákazka sa zadáva postupom verejnej súťaže s uplatnením § 66 ZVO, s použitím elektronickej aukcie. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom systému EVO. Úspešný uchádzač musí byť zapísaný v registri partnerov verejného sektora, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov, ktorí sú v čase uzavretia zmluvy verejnému obstarávateľovi známi a majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora. Zábezpeka ponúk sa vyžaduje. Jej výška je verejným obstarávateľom stanovená na 30 000,- EUR. Bližšie vymedzenie podmienok zábezpeky je uvedené v bode 14 ,,Zábezpeka ponuky" súťažných podkladov. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzatvorenie zmluvy bude postupovať v zmysle § 56 ods. 12. Verejný obstarávateľ pred vyhlásením predmetného verejného obstarávania uskutočnil v zmysle § 25 zákona o VO Prípravné trhové konzultácie. Všetko doklady a priebeh prípravných trhových konzultácii je zverejnený na profile verejného obstarávateľa : https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/427788