Vyhlásené obstarávanie

Oprava a údržba služobných motorových vozidiel


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
132 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50112000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
23. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky sa predkladajú prostredníctvom IS EVO, umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie ich sprístupnenie prostredníctovom funkcionality IS EVO všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určenýn spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Oprava a údržba služobných motorových vozidiel

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie opráv a údržby služobných motorových vozidiel v majetku verejného obstarávateľa, Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR.. Predmetom zákazky je oprava a servis služobných motorových vozidiel vo vlastníctve MPRV SR, servisné prehliadky, údržba, diagnostika, garančné prehliadky, odtiahnutie a uskladnenie vozidiel v prípade poruchy, alebo havárie, spolupráca s poisťovňou pri likvidácii poistných udalostí, dodávka tovarov, ktorými sa rozumie dodávka olejov a náhradných dielov súvisiachich s poskytovanou službou.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS EVO (systém EVO ver. 18.0) https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. 2.Postup záujemcu/uchádzača je upravený v príručkách pre záujemcu/uchádzača, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS EVO v časti Príručky (link: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html). 3.V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na emailovej adrese helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 4. Zákazka sa realizuje podľa postupom podľa § 112 ods. 7 písm.b) zákona o VO, tzv. super reverznej súťaže. (Ak verejný obstarávateľ nepoužije elektronickú aukciu, môže rozhodnúť, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk). Kritérium na vyhodnotenie ponúk je najnižši cena za predmet zákazky. 5. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu si záujemcovia alebo uchádzači stiahnuť do svojho počítača formulár pre hlásenie porúch (porucha.rtf), ktorý je zverejnený na stránke portálu EVO https://www.evo.gov.sk v položke menu Hlásenie porúch a formulár elektronicky zaslať na e-mailovú adresu helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6.Splnenie podmienky účasti može uchádzač preukázať JED podľa § 39 zákona o VO, alebo čestným vyhlásením podľa § 114 zákona o VO, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 7. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodárstku súťaž 8.V prípade, ak uchádzač využije pri plnení zmluvy subdodávateľov (§ 41 zákona o VO), bude víťazný uchádzač povinný pred uzavretím zmluvy preukázať, že ním navrhovaný subdodávateľ spĺňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) a neexistujú u neho dôvody na vyúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona o VO.