Vyhlásené obstarávanie

ID R 002 II/576 Bohdanovce- Herľany – I. etapa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Košický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 914 013,27
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
20. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality systému EVO ver. 18,0 umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 210

Výsledky

ID R 002 II/576 Bohdanovce- Herľany – I. etapa

Opis obstarávania

Cieľom stavby je odstrániť nevyhovujúci stavebno-technický stav cesty II/576 Bohdanovce Herľany a mostného objektu č. 576-009, dosiahnuť podstatné predĺženie životnosti cestného telesa, bezpečnosť cestnej dopravy vplyvom zlepšených jazdných vlastností vozovky, skvalitnenie dopravného prepojenia obcí, zvýšenie dopravnej obslužnosti územia, zvýšenie pohodlia cestovania účastníkov cestnej dopravy.. Zhotoviteľ zabezpečí kompletnú realizáciu stavebných prác a súvisiacich dodávok v rozsahu podľa vypracovanej projektovej dokumentácie a návrhu zmluvy v súlade s požiadavkami verejného obstarávateľa uvedenými v tomto opise, podmienkami vydanými príslušnými stavebnými úradmi a vyjadreniami dotknutých orgánov a podľa platných STN. Stavba je rozdelená na nasledovné stavebné objekty: SO 101 Cesta II/576, hranica okresov VT/KS Herľany, stavebné úpravy SO 110 Autobusová zastávka, k.ú. Herľany SO 110.1 Zastávkový pruh SO 110.2 Nástupište SO 110.3 Osvetlenie priechodu pre chodcov SO 201 Rekonštrukcia mosta cez potok pred obcou Herľany č.576-009 SO 401 Rekonštrukcia priepustov, hranica okresov VT/KS Herľany Hlavný celkový rozsah stavebných prác: Na predmetnom úseku cesty je požadované riešiť zosilnenie krytu vozovky, rozšírenie vozovky najmä v smerových točkách resp. výmenu celej konštrukcie vozovky, rekonštrukciu mostného objektu, výstavbu požadovanej autobusovej zastávky s doriešením priechodov pre peších s bezbariérovou úpravou, rekonštrukciu požadovaných priepustov, výmena doplnenie bezpečnostných zariadení a doplnenie meteostanice.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní a to prostredníctvom Informačného Sytému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO VER. 18.0 na adrese uvedenej v odseku I.3)KOMUNIKÁCIA tohto oznámenia. 2. Verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch vyžaduje, aby úspešný uchádzač v zmluve najneskôr v čase jej uzavretia uviedol údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaje o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v rozsahu meno a priezvisko, adresa pobytu, dátum narodenia. 3. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom. Ak uchádzač využije na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotný európsky dokument, potom postačuje ak uchádzač vyplní iba Globálny údaj pre všetky podmienky účasti v Časti IV, a to formou odpovede áno alebo nie. 4. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 5. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo : - neprijať ani jednu ponuku v prípade, ak cena úspešnej ponuky prekročí výšku finančných prostriedkov vyčlenených verejným obstarávateľom na predmet zákazky - neuzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý predložil ponuku presahujúcu limit predpokladanej hodnoty zákazky - neuzavrieť zmluvu s uchádzačom, ak verejný obstarávateľ nebude mať zabezpečené dostatočné finančné krytie na prefinancovanie predmetu zmluvy - zrušiť súťaž v súlade s § 57 zákona o verejnom obstarávaní 6. Nadobudnutie účinnosti Zmluvy o dielo podlieha schváleniu dokumentácie z procesu verejného obstarávania poskytovateľom NFP. 7. V rámci záväzkového vzťahu sa v prípade podpisu Zmluvy o NFP bude vyžadovať od zhotoviteľa povinnosť strpieť výkon kontroly/ auditu súvisiaceho s dodávanými stavebnými prácami a to oprávnenými osobami na výkon tejto kontroly/ auditu a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. 8. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávaním inovácií, ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.