Vyhlásené obstarávanie

„ŠD UKF Brezový háj - exteriérová úprava plôch areálu“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
937 815,17
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45112700-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
13. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
V určenom termíne otvárania ponúk sa všetky ponuky, ktoré boli vložené do Štruktúrovaných kritérií v IS EVO v lehote na predkladanie ponúk, automaticky sprístupnia na otvorenie prostredníctvom on-line funkcionality IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„ŠD UKF Brezový háj - exteriérová úprava plôch areálu“

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je realizácia stavebných prác súvisiacich s terénnymi úpravami, výstavbou nových komunikačných plôch, sadovými úpravami, výstavbou objektov malej architektúry, rekonštrukciou existujúcich chodníkov v areáli a doplnenie súvisiacich inžinierskych sietí. Stavenisko sa nachádza v katastrálnom území Chrenová v Nitre na ul. Nábrežie mládeže 1, Nitra. Stavebné práce budú realizované počas bežnej prevádzky študentského domova a univerzitnej kuchyne. Navrhované riešenie cieľom riešenia je prispôsobiť exteriérové využívanie plôch súčasným potrebám ŠD najmä z hľadiska dopravného riešenia, statickej dopravy a peších komunikácií vo väzbe na úpravu zelených plôch a vzrastlej zelene. Projekt rieši: - búracie práce jestvujúcich konštrukcií spevnených plôch a vstupnej rampy, - novú prístupovú komunikáciu do areálu a do hospodárskeho dvora vrátane dopravného značenia, - parkovacie státia v potrebnom rozsahu a štruktúre, vrátane plôch pre nabíjacie stanice elektromobilov a prístupových plôch zásobovania, - vstupnú závoru vrátane prístupového systému, - chodníky a spevnené plochy pre peších, - chodník pre cyklistov, - nové vstupné schodisko, - priestor pre umiestnenie nádob na komunálny odpad a ostatný triedený odpad, - verejné osvetlenie v areáli ŠD, - dažďovú kanalizáciu, - prekládku hydrantov, - chráničky jestvujúcich podzemných IS, - kabelovod, - zeleň. Súčasný stav je popísaný v projektovej dokumentácii a navrhované riešenie stavebných úprav bude realizované podľa zadanej projektovej a sprievodnej dokumentácie. Súčasťou súťažných podkladov je sprievodná dokumentácia, na základe ktorej uchádzač vypracuje cenovú ponuku.. Podľa zmluvy o dielo, projektovej a sprievodnej dokumentácie.

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponúk vo výške 25.000,00 EUR. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, časť A.1, bod 16. 3. V prípade, ak uchádzač použije JED, je povinný ho vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. 4. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO ver. 18.0. Pravidlá pre doručovanie informácií (žiadosti, ponuky, návrhy a iné): odoslanie danej informácie sa považuje za okamih doručenia. Súťažné podklady a sprievodná dokumentácia k predmetnému verejnému obstarávaniu budú uverejnené v príslušnej zákazke na profile verejného obstarávateľa http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/269, čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. V prípade potreby objasniť údaje uvedené v tomto oznámení alebo v súťažných podkladoch, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom IS EVO. Verejný obstarávateľ odporúča požiadať o vysvetlenie dostatočne vopred podľa § 113 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie údajov tak, že vysvetlenie zverejní na svojom profile v rámci tejto zákazky : http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/269. 5. Uchádzač, s ktorým bude podpísaná Zmluva a jeho subdodávatelia musia byť pred podpisom predmetnej zmluvy zapísaní v Registri partnerov verejného sektora v súlade s platnou legislatívou. 6. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 7. Verejné obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, v časti A.1, bod 33 a v Zmluve o dielo, Čl. 14. 8. Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční v súlade s ustanovením §112 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní.