Vyhlásené obstarávanie

Univerzálna sypacia nadstavba na posyp chemickým a inertným materiálom a na teplú asfaltovú obaľovanú zmes.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Regionálna správa a údržba ciest Nitra a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
150 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34224200-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Október 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Október 2014
Dátum otvárania ponúk:
30. Október 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Názov: Regionálna správa a údržba ciest Nitra a.s. Obec (mesto): Nitra Ulica: Štúrova č.147 PSČ: 949 65 Miestnosť : Zasadačka spoločnosti na prízemí č. dverí 11
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie univerzálnych viacúčelových vymeniteľných nadstavieb pre sypače vozoviek v celkovom množstve 5 kusov. Univerzálna nadstavba prispôsobená v zime na posyp inertným materiálom a v lete na vysprávky ciest obaľovanou zmesou. Súčasťou predmetu zákazky je aj poskytnutie služby - zaškolenie obsluhy v počte 5 osôb/stredisko. Sprievodná dokumentácia v jazyku slovenskom pozostávajúca z návodov na obsluhu a údržbu a servisnej dokumentácie k nadstavbe.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady sa vydávajú na základe písomnej žiadosti. Pri vyžiadaní faxom, prípadne elektronickou poštou treba doručiť žiadosť do 3 dní aj poštou v originálnom vyhotovení. V prípade osobného prevzatia súťažných podkladov treba priniesť žiadosť na podateľňu RSÚC Nitra a.s., Štúrova č.147 949 65 Nitra v pracovných dňoch v čase od 7.30 do 13.00 hod. 2. Pracovná doba verejného obstarávateľa je od 7.00 do 15.00 hod. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať žiadnu ponuku v prípade, ak ponúkaná cena presiahne finančný limit vyhradený na nákup predmetu zákazky, alebo ponúknuté ceny budú neúmerne vysoké. 4. Uchádzač svoju ponuku predloží 1x v origináli v listinnej podobe a v elektronickej podobe vrátane príloh a certifikátov (formát PDF, JPG a pod. ) na CD/DVD v jednom uzavretom obale. 5. Ostatné požiadavky - Iné podmienky : Uchádzač musí preukázať, že pokiaľ nie je výrobcom, môže využívať technické a odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. Ak nie je výrobcom, predloží písomnú zmluvu (stačí jej overená kópia) v zmysle § 28 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, o autorizovanom zastúpení uchádzača v SR pre príslušnú nadstavbu sypača resp. priame zastúpenie výrobcu.