Vyhlásené obstarávanie

Dodanie kompletov hasiacich vakov s príslušenstvom


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
109 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35111300-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
6. November 2014
Dátum otvárania ponúk:
6. November 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Neverejné otváranie časti ponúk, označených ako Ostatné vykoná komisia na vyhodnotenie ponúk menovaná verejným obstarávateľom 07.11.2014 o 10,00 hod.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: zabezpečenie dodávky 2 ks kompletov hasiacich vakov s príslušenstvom, kompatibilných pre použitie vrtuľníkmi Mi-171, pozostávajúcich z: - hasiaceho vaku, - nasávacích čerpadiel, - dávkovacieho systému, bližšie špecifikovaných v prílohe č.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti v slovenskom jazyku, doručenej elektronicky na e-mailovú adresu kontaktnej osoby uvedenej v bode I. tejto výzvy v lehote uvedenej v bode IV.2.2) tejto výzvy. 2. Súťažné podklady vrátane príloh bude verejný obstarávateľ poskytovať výlučne v elektronickej forme na e-mailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 3. Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 4. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že sa uplatňuje znenie § 100 ods. 1 písm. e) zákona za nasledujúcich podmienok: Za včas doručenú požiadavku záujemcu o vysvetlenie súťažných podkladov sa bude považovať požiadavka o vysvetlenie doručená najneskôr do 29.10.2014. 5. Informácia k bodu III.3. výzvy na predkladanie ponúk: lehota trvania zmluvy je uvedená odo dňa nadobudnutia jej účinnosti, nie uzatvorenia; lehota začatia (01.12.2014) je iba predpokladaná a závisí od skutočného uzavretia zmluvy a nadobudnutia účinnosti.