Vyhlásené obstarávanie

VD Ľadovo, rekonštrukcia bezpečnostného priepadu


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 100 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246400-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. September 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
30. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
30. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie jednotlivých častí ponúk sa uskutoční na adrese verejného obstarávateľa podľa bodu I.1. tejto výzvy, nasledovným spôsobom: - otváranie časti ponúk Ostatné je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 41 zákona o verejnom obstarávaní, - otváranie časti ponúk Kritérium sa uskutoční v termíne podľa § 41 ods. 2 a spôsobom podľa § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Cieľom stavby je vybudovanie nového združeného objektu na vodnom diele Ľadovo. Výstavba si vyžiada dočasné vypustenie nádrže na dobu max 12 mesiacov. Pred začatím stavebných prác na združenom objekte je potrebné odstrániť nánosy v nádrži. Následne je potrebné vybudovať dočasnú prístupovú komunikáciu a obtok na prevedenie vody počas výstavby. Po týchto prípravných prácach bude zbúraný existujúci združený objekt. Združený objekt bude mať časti : bezpečnostný priepad, dnovú výpusť, odtokovú štôlňu a vývar. Vežový bezpečnostný priepad je monolitickej železobetónovej konštrukcie. Bude vybavený drážkami na osadenie hrablíc a provizórneho hradenia. Dnová výpusť je navrhnutá z kanalizačného stavidla DN 1000. Odtoková štôlňa je železobetónová. Dno vývaru tvorí železobetónová doska. Po postavení združeného objektu bude hrádza okolo objektu dosypaná po zhutnených vrstvách z materiálu, ktorý bol odstránený v rámci prípravných prác. Stavebné práce sa budú skladať hlavne z približne 11000 m3 výkopov a odkopov, z búrania 930 m3 železobetónových konštrukcií, z vybudovania 2488 m2 dočasnej panelovej cesty a 1033 m3 betónových a železobetónových konštrukcií.

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Záujemcovia si súťažné podklady vyžiadajú na základe písomnej žiadosti (podpísanej štatutárnym orgánom, jeho zástupcom a lebo osobou poverenou konať vo verejnom obstarávaní za záujemcu) doručenej verejnému obstarávateľovi elektronickou poštou na e-mailovú adresu: tatiana.deveckova@svp.sk; najneskôr v termíne do 25.9.2014. 3. Súťažné podklady nebudú záujemcom zasielané poštovou zásielkou, ale elektronicky na ich kontaktné adresy uvedené v žiadosti. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku v prípade