Vyhlásené obstarávanie

Nástenné kalendáre, stolové kalendáre a diáre s logom LESY Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystricana rok 2015 -2016.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
70 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199792-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. September 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Október 2014
Dátum otvárania ponúk:
16. Október 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie s ponukami sa uskutoční na adrese: Názov: LESY Slovenskej republiky, štátny podnik Obec (mesto): Banská Bystrica PSČ: 97566 Ulica: Námestie SNP Číslo: 8 Poschodie: I. Miestnosť: Malá zasadačka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Áno
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je: Dodávka nástenných kalendárov, stolových kalendárov a diárov s logom LESY Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystrica na rok 2015-2016 určené na propagáciu LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystrica a taktiež pre potreby technicko-hospodárskych zamestnancov LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystrica vyhotovené a dodané podľa zadanej technickej špecifikácie v ČASTI B.2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky bude financovaný z vlastných zdrojov LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystrica. Rozdelenie finančných prostriedkov na jednotlivé organizačné zložky (Odštepné závody a GR) LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik bude vychádzať z potrieb OZ LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystrica. Správne poplatky sú v réžii LESOV Slovenskej republiky, štátny podnik Banská Bystrica. Doba splatnosti faktúr bude minimálne 30 dní. Vlastné platby sa budú realizovať formou bezhotovostného platobného styku v EUR s DPH. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu z predložených ponúk, ak nebudú zodpovedať finančným možnostiam verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ neprijme ponuku, ktorej ponuková cena sa bude nachádzať mimo očakávaného cenového rozpätia.