Vyhlásené obstarávanie

VS Hriňová, merný profil


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
45 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45255500-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. August 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
2. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
2. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční na adrese verejného obstarávateľa: SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, Partizánska cesta 69, 974 98 Banská Bystrica, v zasadacej miestnosti na prízemí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Priehrada VS Hriňová je vybudovaná na toku Slatina a patrí do stredoslovenskej vodárenskej sústavy zabezpečujúcej dodávku pitnej vody do skupinového vodovodu Hriňová Lučenec Fiľakovo, sčasti prepojeného na Pohronský skupinový vodovod a vetvu Turček Kremnica Žiar nad Hronom. Ďalšou funkciou stavby je zabezpečenie minimálneho prietoku v koryte pod vodnou stavbou, chov rýb účelovým rybárskym hospodárením a využitie hydroenergetického potenciálu. Hlavnými objektmi vodnej stavby sú: zemno-kamenitá heterogénna hrádza, injekčná chodba, združený funkčný objekt, bezpečnostný prepad, sklz a vývar. Napriek skutočnosti, že väčšina existujúcich pozorovacích sond je funkčná, je vzhľadom na charakter stavby (I. kategórie) pozorovací systém dlhodobo nedostatočný, nakoľko nemonitoruje základné charakteristiky ovplyvňujúce stabilitu hrádze, ktorými je úroveň podzemných a priesakových vôd. Z uvedeného dôvodu sa navrhuje vybudovať ďalší merný profil sond radu V s označením V-14, V-15 a V-16 (celkom 3 sondy). Situovanie profilu je navrhované stredom údolnej nivy, pričom jednotlivé vrty budú realizované z lavičiek na výškových úrovniach 557,60 m n. m, 547,60 m n. m a 537,60 m n. m. Predpokladaná hĺbka jednotlivých sond a ich vystrojenie je uvedené v prílohe, ktorá je súčasťou súťažných podkladov. Predpokladaná celková dĺžka navrhnutých sond je 100 m. Rozsah predmetu zákazky: 1. Predbežný návrh dokumentácia merného profilu (situácia a rezy) s návrhom vystrojenia jednotlivých sond a popisom realizácie vrátane evidovania zistených výsledkov. Dokumentácia bude dodaná v šiestich vyhotoveniach v klasickej forme a v jednom vyhotovení v digitálnej forme (MicroStation V8, ako aj vo formáte, ktorý umožní zobrazenie na bežných prehliadačoch). 2. Realizácia vrtov a ich vystrojenia podľa podmienok, uvedených v súťažných podkladoch vrátane vedenia podrobných vrtných denníkov, ktoré budú súčasťou dokumentácie skutočného vyhotovenia prác. Súčasťou prác sú aj všetky ostatné náklady súvisiace so zabezpečením zariadenia staveniska, príslušných energií, uložením odpadu a uvedením staveniska do pôvodného stavu. Súčasťou prác je aj zriadenie a zabezpečenie prístupu k jednotlivým vrtným miestam a vytvorenie podmienok pre realizáciu vrtov (vzhľadom na šírku lávky bude pravdepodobne potrebné uvažovať so zriadením podporných konštrukcií, resp. plošín), bez poškodenia samotného hrádzového telesa. Po ukončení prác zhotoviteľ všetky pomocné konštrukcie a zariadenia odstráni. 3. Vypracovanie dokumentácie skutočného vyhotovenia, vrátane geodetického zamerania vrtov a príslušnej dokladovej dokumentácie o jednotlivých sondách. Dokumentácia obsahujúca aj základné charakteristiky pre posúdenie filtračných rýchlostí bude dodaná v šiestich vyhotoveniach v klasickej forme a v jednom vyhotovení v digitálnej forme (MicroStation V8, ako aj vo formáte, ktorý umožní zobrazenie na bežných prehliadačoch).

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Záujemcovia si súťažné podklady vyžiadajú na základe písomnej žiadosti (podpísanej štatutárom, resp. osobou poverenou jeho zastupovaním v procese verejného obstarávania) zaslanej verejnému obstarávateľovi elektronickou poštou na adresu: tatiana.deveckova@svp.sk, najneskôr v termíne do 26.8.2014. Súťažné podklady pre vypracovanie ponuky budú záujemcom zasielané na ich mailové adresy, uvedené v žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov (nebudú poskytované v písomnej forme). 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku v prípade, že cena za zhotovenie predmetu zákazky bude prevyšovať hodnotu finančných prostriedkov určených verejným obstarávateľom, resp. zrušiť verejnú súťaž, ak sa podstatne zmenia okolnosti, za ktorých je vyhlásená.