Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia miestnej komunikácie MK 50 v obci Raková


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Raková
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
90 879,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233223-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
30. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Podľa § 100 ods. 6 písm. g) zákona o VO pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné a zápisnica sa neodosiela.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Rekonštrukcia miestnej komunikácie MK 50 v obci Raková, časť Fojstvo I, ktorá spočíva vo výškovej úprave kanalizačných šácht, odtokových vpustov, vodovodných šupátok, rezanie existujúceho krytu komunikácie, zarovnanie styčnej plochy, postrekom spojovacou emulziou, vyrovnanie povrchu krytu komunikácie, položenie živičnej vrstvy betón asfaltový.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady budú zverejnené na profile zriadenom na úložisku Úradu pre verejné obstarávanie (http://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/4862). 2.Predmetné obstarávanie sa vykonáva elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS. 3.Každý záujemca/uchádzač, ktorý nie je registrovaný v systéme EVOSERVIS sa zaregistruje do systému na adrese www.evoservis.sk/rakova/ prípadne na www.evoservis.sk. 4.Po zaregistrovaní mu bude na jeho zadaný e-mail zaslaný prístupový kód (meno a heslo) pre ďalšiu komunikáciu so systémom EVOSERVIS. 5.Registrovaný uchádzač v systéme EVOSERVIS sa neregistruje. Na prihlásenie do systému používa prístupové kódy, ktoré mu boli doručené. 6.Uchádzač bude svoju ponuku predkladať elektronicky. Uchádzač vyplní jednotlivé položky v ponukovom formulári, požadované doklady a dokumenty vloží ako prílohu ponukového formulára. 7.Elektronický predkladaná ponuka sa bude podpisovať elektronický podpisom/certifikátom. Bližšie informácie o elektronickom podpise sú uvedené v súťažných podkladoch. 8.V prípade otázok, resp. žiadosti o vysvetlenie bude záujemca/uchádzač komunikovať s verejným obstarávateľom priamo v systéme EVOSERVIS cez komunikačné rozhranie v zmysle časti II súťažných podkladov.