Vyhlásené obstarávanie

Zmluva o budúcej kúpnej zmluve - výstavba 2 bytových domov s príslušenstvom (prípojky, parkoviská, spevnené plochy a komunikácie) a ich nadobudnutie formou budúcej kúpy cez ŠFRB a dotácií MDVaRR SR, v Žiline na ul. Cesta k Paľovej Búde.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 000 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211341-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
14. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad v Žiline, Námestie obetí komunizmu č. 1, 011 31 Žilina zasadačka 1 poschodie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom riešenia projektovej dokumentácie je dokumentácia pre územné rozhodnutie pre výstavbu dvoch bytových domov s 35 bytovými jednotkami v jednom dome. Výstavba objektu sa zrealizuje v Žiline na parcelách číslo: 5036, 5037, 5039, 5040/1, 5040/2, 5040/3 a 5038/5 v k.ú. Žilina. Bytové domy sú 9-podlažné, na 1. NP sa nachádzajú tri na druhom až deviatom NP sa nachádzajú štyri dvojizbové byty na každom podlaží.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady si možno stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa (v uvedenom prípade verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom, zaslať informáciu elektronicky na adresu: roman.osika@zilina.sk s uvedením kontaktných úradov) alebo na základe elektronickej, písomnej (pošta, kuriér, fax) žiadosti budú obratom zaslané. Osobne - súťažné podklady bude verejný obstarávateľ poskytovať po predbežnom (napr. telefonickom) dohovore v pracovných dňoch od 8:00 do 14:00. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 9 zákona o VO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 46. Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a súťažných podkladoch, sa v tejto súťaži riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní.