Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie výcviku v špecializovanom výcvikovom stredisku pre príslušníkov HaZZ na simulovanie reálnych podmienok požiaru a reálnych podmienok zdolávania a likvidácie požiaru v cestných a železničných tuneloch


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
76 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79632000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
7. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie výcviku teoretickej a praktickej prípravy príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v podmienkach simulujúcich požiar v cestnom a železničnom tuneli bližšie špecifikovaného s potrebami zabezpečenia v prílohe č.1 súťažných podkladov. Špecifikácia praktickej ako aj teoretickej časti výcviku bude určená v prílohe č.1 súťažných podkladov, t.j. Opise predmetu zákazky, pričom špecializované výcvikového strediska musí spĺňať všetky požiadavky z hľadiska teoretickej a praktickej prípravy príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v podmienkach simulujúcich požiar v cestnom a železničnom tuneli pod vedením inštruktorov. Vybavenie výcvikového strediska, spôsob vedenia teoretickej prípravy a vedenie samotného praktického výcviku musia byť v súlade s taktickými postupmi príslušníkov Hasičského a záchranného zboru. Absolvovanie teoretickej a praktickej prípravy príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v špecializovanom výcvikovom stredisku má cieľ zdokonaliť činnosť všetkých cvičiacich príslušníkov, vrátane veliteľa a pripraviť ich tak na reálne zásahy pri požiaroch a iných mimoriadnych udalostiach v tuneli.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady si záujemca vyžiada na základe písomnej žiadosti v slovenskom jazyku doručenej elektronicky na emailovú adresu kontaktnej osoby uvedenú v bode I.1) tejto výzvy na predkladanie ponúk, v lehote uvedenej v bode IV.2.2.) tejto výzvy na predkladanie ponúk. Súťažné podklady vrátane príloh bude verejný obstarávateľ poskytovať výlučne v elektronickej forme na emailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 2. Komunikačným jazykom v tomto verejnom obstarávaní je slovenský jazyk. 3. Informácia k bodu II.3) tejto výzvy na predkladanie ponúk: Termín plnenia zmluvy bude upresnený s úspešným uchdázačom pred podpisom zmluvy v súlade so súťažnými podkladmi.Trvanie zmluvy na poskytnutie predmetu zákazky je stanovené na obdobie od nadobudnutia účinnosti zmluvy, však najneskôr do 31. 05. 2015. 4. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že sa uplatňuje znenie § 38 zákona za nasledujúcich podmienok: za včas doručenú požiadavku záujemcu o vysvetlenie súťažných podkladov sa bude považovať požiadavkao vysvetlenie doručená najneskôr do 27.06.2014. 5. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy o poskytnutí služieb, ktorá bude výsledkom tohto verejného obstarávania bude povinný predložiť: - Certifikát podľa medzinárodnej normy ISO 29990:2010 vzdelanie - predloží návrh minimálne troch (3) konkrétnych termínov, počas ktorých bude možné zrealizovať predmet zákazky Požaduje sa originál resp. úradný preklad certifikátu do slovenského jazyka. V prípade nepredloženia týchto dokumentov úspešným uchádzačom, verejný obstarávateľ to bude považovať za neposkytnutie riadnej súčinnostia bude postupovať v súlade s § 45 ods. 9 zákona.