Vyhlásené obstarávanie

Odstránenie havarijného stavu na miestnych komunikáciach ul. Polom a ul. Hviezdoslavova „ Námestovo.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Námestovo
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
198 500,41
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
7. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Názov: Mestský úrad Obec :.Námestovo PSČ: 029 01 Ulica: Cyrila a Metóda Číslo: 329/6 Poschodie: 1 Číslo miestnosti: zasadačka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom realizácie zákazky je odstránenie havarijného stavu komunikácii - ul. Polom v dĺžke 470 m, šírke 6,5 m a chodník šírky 1,5 m s asfaltovou úpravou AC 8 hr. 50 mm. V tejto časti budú realizované odkopanie zeminy po krajoch jestvujúcej vozovky s úprava pláne ,realizovanie podkladu zo štrkopiesku hr.150 mm vo výmere 1520 m2, vyštrkovanie zo štrkodrte hr. 250 mm vo výmere 1520 m2,vyrovnanie stav. podkladov kamenivom obalených asfaltom tr.1 do hr. 40 mm o výmere 2585 m2,podklad z kameniva obalený asfaltom OKJ II hr. 70 mm o výmere 690 m2 a uzavieracim asfaltobetónom AC 8(ABJ I) z modifikovaného asfaltu hr. 40 mm o výmere 3355 m2, dvihnutie kanalizačných a vodovodných poklopov a osadenie obrubníkov ABO 1-15 v dĺžke 1004,60 m a záhonového obrubníka v dĺžke 860 m. Predmetom zákazky je aj dažďová kanalizácia DN 315 z rúr KGEM s RŠ z PVC DN 400 v počte 6 ks do ktorej budú napojené cestné vpuste v počte 10 ks - ul. Hviezdoslavova V tejto časti bude realizovaná rekonštrukcia chodníka v dĺžke 88 m šírky 1,5 m z povrchovou úpravou zo zámkovej dlažby, frézovanie jestvujúcej vozovky o výmere 700 m2,vyrovnanie stav. podkladov kamenivom obalených asfaltom tr.1 do hr. 40 mm o výmere 1560 m2,podklad z kameniva obalený asfaltom OKJ II hr. 90 mm o výmere 25 m2 a uzavieracim asfaltobetónom AC 8(ABJ I) z modifikovaného asfaltu hr. 40 mm o výmere 1560 m2, dvihnutie kanalizačných a vodovodných poklopov a osadenie obrubníkov ABO 1-15 v dĺžke 113 m .

Doplňujúce informácie

Zákazka bude financovaná z rozpočtu verejného obstarávateľa. - Súťažné podklady budú poskytnuté záujemcovi na základe písomnej žiadosti doručenej na adresu kontaktného miesta alebo na základe žiadosti zaslanej elektronickou poštou na adresu :vystavba@namestovo.sk. Po prijatí žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov budú tieto záujemcovi odoslané elektronicky vo formáte pdf. na mailovú adresu uvedenú v žiadosti. -. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom v prípade získania súťažných podkladov z profilu verejného obstarávateľa aby elektronicky mailom informovali o tom obstarávateľa. V prípade, že verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje záujemcov, nevie zabezpečiť doručenie vysvetlení, zmien, resp, doplnení iných informácií, ktoré by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky. -Pred podpisom zmluvy s úspešným uchádzačom verejný obstarávateľ požaduje, aby úspešný uchádzač preukázal zabezpečenie. Technicko - kvalitatívnej podmienky- Dodávka asfaltových zmesí nasledovne .Podľa TKP č.6 MDPT - Hutné asfaltové zmesi (1.6.2010) bod 10.2. Uchádzač vo svojej ponuke predloží čestné vyhlásenie - že je viazaný svojou ponukou do termínu viazanosti ponúk - že bez výhrad súhlasí s podmienkami verejného obstarávateľa - že všetky doklady a údaje uvedené v ponuke sú úplné a pravdivé - o obchodnom tajomstve Požadované doklady musia byť opečiatkované a podpísaní osobami oprávnenými konať v mene uchádzača.